⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Pena
Semih Nelsson Marcao
Baris Cicaldau Pulgar Emre Pva
Gomis Kerem

Fenerdeki serdar dursun kadar penaltı atacak oyuncumuz yok, adam seke seke penaltı atıyor bizim Aanholt malı da Hatay'ın yedek kalecisine penaltı atamıyor, hadi onu geçtim forvet oynayan Mohammed bile Beşiktaş'a karşı penaltı kaçırdı bu sezon penaltı atamadigimiz için kaç puanımız gitti falcao bile sakatti falan ama gözü kapalı penaltı atıyordu adam

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Emre Pulgar Cicaldau Kerem
Gomis Halil

Morutan olmadigi icin maksimum bu cikiyor. 2.yari Mustafa oyuna dahil olur.
Taylan-Berkan-Feghouli-Babel gecen macta oldugu gibi birlikte oynarsa Göztepeli oyuncular daha fazla özgüvenle oynar.​

FT oynatmıyor diye sövüyorduk , bir de Torrent çıktı başımıza. Takımın en kreatif topçusunu kadroya almamak nedir ?

I. Pena 🇪🇸
S. Boey 🇫🇷
Marcao 🇧🇷
Nelsson 🇩🇰
Aanholt 🇳🇱
Taylan 🇹🇷
Cicaldau 🇷🇴
Kerem 🇹🇷
Halil 🇹🇷
Gomis 🇫🇷
Mohamed 🇪🇬

Yarın Gerets vari bir 11 istiyorum. Halil forvet arkası karıştırsın, Kerem bindirsin, Mohamed indirsin, Gomis bitirsin.

Ama çıkacak kadro:

Pena
Omar-Marcao-Nelsson-Ömer
Taylan-Berkan
Kerem-Babel-Emre
Gomis

olacak ilk yarı bitmeden de oyunu ve büyük ihtimal skoru vereceğiz.

Torrent'in son maçı da Rize olur bu durumda.

Eldeki kadro zaten yetersiz bu yetmiyor bir de üstüne üstlük saçma sapan oyuncu tercihlerinden dolayı kendi ayağımıza sıkıyoruz.

Morutan sakat falan değilse, ki o yönde bir bilgi yok sanırım, şu tercih net bir şekilde ihanettir. Babel Feghouli falan kurtaracaklar bizi sanki.

Göz macindan en az 1p r*ze macindan 3p gelmezse basin tekmegi torettoya

Bizim takım önde basıyor diyeni dövmek istiyorum, trabzon alanyaya önde basmış pas hatası yapmayan kalmamış.

Maçı zaten gönülsüz bir şekilde bekliyorum bir de Babel'in ilk 11 başladığını görürsem hiç izlemem

8 no diye bas bas bağırdık. Adamlar 8 no almayı akıl etmediler mi ilginç
Bize 8 dende önce fark yaratacak,şapkadan tavşan çıkaracak ve rakibin dengesini bozacak adam lazımdı.Biz rakibi açamıyoruz arkadaş.Kapanan takımlara karşı resmen cebelleşiyoruz.Açamayıp gölü bulamayınca kontradan yiyip dağılıyoruz.
Yahu şu ligin çoğu takımıyla oynadığımızda hep aynı senaryo oluyor.Rakip kapanıyor biz açmaya çalışıyoruz.

Gol yeme sorununu ise bireysel olarak çözemeyiz.Olayı İnanılmaz bir şekilde 6 numara diye diye anlamsız bir saplantı haline gitirdik.O sahadaki ruhsuzlar takımdaşlık örneği gösterip sahada aynı anda doğru hareket edip rakibe kolay pozisyon vermeyecek.Özellikle top rakipdeyken amatör takımlar gibi sahaya yayılıyor bizim yeteneksiz topçular.

devre arasında yabancı kaleci transferi tam bir kepazelikdir.

Başımızdaki başkan ve yöneticiler hem bitik hem beceriksiz hem vizyonsuz.Bunları bu klübe seçmek çok büyük başarı.

Kasada az biraz para vardı onuda rezil bir şekilde kullanıp biitirdiler.

Geri
Üst Alt