⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Bu kadro iyi böyle çıkarsa izlerim, Feghouli keline bir nebze olsun tahammül ederim ama Babel denen futbolcu bozuntusuna hiç sabrım yok. Kadroda elini hangi bölgeye atsan dökülüyor da takımda en çürük halka Aanholt olarak gözüküyor şimdilik. Bu sefer de ileri gidip geri dönmediği için takıma gol yedirirse sağlam küfür edeceğim kendisine maçtan sonra bir ceza alırsam nedeni büyük ihtimal Aanholt olur.

Geçmiş olsun, çok kafana takma üstat boş ver gitsin, milyon eurolar kazanan oyuncular sallamıyorsa sen neden sallayasın diyeceğim de olmuyor maalesef kendimden biliyorum ben de devamlı olmasa da aklıma geldikçe üzülüyorum takımın bu haline ama sana tavsiyem başka bir hobi bul kendine, galatasaray düşüncesini kafandan atmak için kafayı dağıtmak lazım, yeni şeyler öğrenmek, yeni zevklerin peşine düşmek vs...
Maç izlerken ben çok sinirleniyorum, hem de çok. Bir de forumda saçma sapan haberler görünce. Mesela bugün Arda isimli canlının fotoğrafını görünce cinlerim tepeme çıktı. Onun dışında tüm gün Galatasaray Cimbom ne olacak diye dertlenmiyorum.

Muhtemel 11..
Pena
Boey-Nelsson-Marcao-Aaanholt
Pulgar
Emre Kılınç-Feghouli-Berkan Kutlu-Kerem Aktürkoğlu
Gomis

Feghouli ve Babel ilk 11 olur diye düşünüyorum. Bana sorarsanız ben ikisini de 2 sene önce kadro dışı bırakırdım ve bir şekilde kendileri gitmek zorunda kalırlardı. Babel Euro 2020'ye gidebilmek için oynamak zorundaydı, Feg ise daha genç zaten milli takımında oynayabilmek için bir şekilde top koşturması gerekiyor, 2 sene top oynamamayı göze alamazdı. Yerlerine ise çok daha iyi topçular alınabilirdi. Hala bu topçulardan medet ummamız çok yanlış. Real Madrid yaşı gelince nasıl elden çıkardıysa Ramos'u sen de o şekilde kontrat yapacaksın, klübün elini kolunu bağlamayacaksın böyle saçma sapan kontratlarla.

biz fener değiliz ha 2-3 hafta daha kazanamazsak hakiki küme düşeriz. o yüzden ayağınızı denk alın derim en kısa sürede

Geri
Üst Alt