Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.873
- 4.310
- 1.173
Bu seneki bütün transferler araştırılmalı, Terim ve Burak Elmas yönetimi kulüpten İHRAÇ EDİLMELİ.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu lafı bu itlere söyleten burak elmasın ben ….erman hoca: trt gs sayesinde seneye iyi gelir alir, belkide biz aliriz(aspor).
abv!!!!
Babel,halil ve taylan dışarı diyelim.berkan,emre ve feghouli girsin oyunababel,mohamed ve taylan dışarı.malesef berkan,emre kilinc, ve gomis sahaya
Futbolculuk olarak evet. Ama oyuna katılımı 0 olunca takım duruyor. Ömer dripling yaptığı için oynatılıyor ama kapasitesi bu kadar işte.Aanholt’un en kotu hali bile Omer’den daha iyi.
reis golü yiyecektik zaten her türlü.Biz ne oynuyoruz ben anlamadım. Kontra atak yapamıyoruz. Çalışılmış atak yapamıyoruz. Kendi sahamızda pas yapamıyoruz. Sadece savunmaya çalışıyoruz %80 topla oynuyor göztepe.Yav top 10 metre ileriden geliyor o topu insan nasil eline carptirir ya?
Yakin mesafe olsa neyse bir insan bu kadar mi dikkatsiz olur?
Mac bittikten 3 veya 4 gun sonra cikar onlar.ortaya Galatasaray umurlarinda degil onlarin sorunu baska yoksa onlarda Bayilmiyo Torente yaziklar olsun hepsineTorrent ci kardesler nerde, hadi hocayı övün, böyle güzel futbol başka hoca oynatamaz dı zaten....
Aynısını farklı bir maçta ben demiştim, aynı kadroyla çıkmıştı. Bazı futbol ulemaları da yedeklerde messi mi var kimi alsın demişti.Çok net söylüyorum
İkinci yarıya aynı kadro ile çıkan teknik adam derhal kulüpten KOVULMALI
Artık işin şakası kalmadı
Okan Buruk hemen gelmeli