⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Cica Kerem
Mustafa

Morutan'i götürmedi, Gomis'e yer kalmadi degisikliklerden sonra. Buna dönmezse kesinlikle kaybederiz.​

taylan, ömer bayram, halil acil çıkmalı.

cica, anholt, feg girmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe 198 biz 64 isabetli pas yapmışız. Sözde pas takımıyız yersen.

Yav top 10 metre ileriden geliyor o topu insan nasil eline carptirir ya?

Yakin mesafe olsa neyse bir insan bu kadar mi dikkatsiz olur?
reis golü yiyecektik zaten her türlü.Biz ne oynuyoruz ben anlamadım. Kontra atak yapamıyoruz. Çalışılmış atak yapamıyoruz. Kendi sahamızda pas yapamıyoruz. Sadece savunmaya çalışıyoruz %80 topla oynuyor göztepe.

Halil sahada casper, Mohammed top alamıyor, alsa da abanıp dağlara taşlara atıyor. Kerem kahramanlığa soyunup ben kurtaracağım gibisinden gereksiz çalımlar yapıyor. Babel mi? Onu topçudan saymıyorum. Ömer-Taylan rakibe ikramlar sunmakla meşguller. Omar görüyor mu topu onu da tam kestiremiyorum. Marcao - Nelson da ne yapsınlar. Takıma uyup saçmalıyorlar. Pulgar niye alınmış? Elimizde Taylan vardı zaten. Bir Taylan daha oldu sanki.

Suçu taylana atıp torrenti korumayın defolacak bu hoca bozuntusu o kadar, yoksa bu takım küme düşer eminim. Bu torrent dursun bu takım küme düşmezse birdaha gscimboma yazmayacağım sözüm söz. Bu herif hoca moca olamazzzzzzz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok net söylüyorum

İkinci yarıya aynı kadro ile çıkan teknik adam derhal kulüpten KOVULMALI

Artık işin şakası kalmadı

Okan Buruk hemen gelmeli
Aynısını farklı bir maçta ben demiştim, aynı kadroyla çıkmıştı. Bazı futbol ulemaları da yedeklerde messi mi var kimi alsın demişti.

Sanki oyuna müdahele etmek için yedeklerde ille de messi olması gerekiyormuş gibi.

Geri
Üst Alt