⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Cok kötüyüz ikinci yari daha da zor gececek

Allah yardimcimiz olsun düstügümüz durum üzücü

şu taylan 2.yarı başlarsa torrent çeksin gitsin. bilerek penaltı yaptıran,trabzona gol hediye eden taylanı...

Şu kıritik dönemde bu ülke dinamiklerini göz önüne aldığımızda böyle teknik adam oldupu bile şüpheli ömründe iki takımı çalıştırmış adamı getirmek tam bir mallıkdır.
Sokakdaki her hangi bir adamı koy kşübün başına bunlardan daha iyi yönetir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar bekleneni veremese de Terimle sezonu bitirecektik. Torrrentle devam edersek muhtemelen küme düşme potasında sezonu bitireceğiz.

Başarılı pas Göztepe 198 GS 65
Guardiola bu istatistiği görse yüzüne tükürür Torren'tin

Yönetim torrent denilen çapsızın konusunu hakaret etmeden yazın diye kapatmış ama bu herife de hakaret etmemek imkansız aga. Başımızdaki çapsız isbilmezin Terimden sonraki ikinci fecaati bu olmuş.

Terim gideli aylar oldu, kaç maçtır 1 tane galibiyeti olmayan adama bir şey denmiyor hala Terim’ e laf söyleniyor.

Yok kadro şöyle yok böyle evet kadro leş ama bu kadro avrupa’ da iş yaptı.

Bu yardımcı ne iş yapar ? Sheriff denen takımın kadrosundaki tüm adamlar yıldız mıydı mesela ? Teknik direktörlük burada iş yapar ama haftalardır teknik direktörümüz olmadığının farkında olmamakla birlikte hala Terim.

Ha şimdi bunu söyledim Terimci olacağım o da ayrı

Neyse bu topluluk böyle zaten diyorum, adam alırız o efsane, ooo uçuyor der 1 maç sonra gömerler

Ben bu saatten sonra teknik direktör olsam, her maça Gomis, Feghouli ve Van Aanholt ile başlarım, işin şakası kalmadı artık, tecrübe katmak lazım biraz.

Geri
Üst Alt