Aydın Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.467
- 1.391
- 1.588
Çük kadar boyuyla, kalkıştığı işlere bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocadan daha iyi hoca bulamazsan ozaman gondermiceksin. Yalnız be Başkanım deyerek olmuyor bubisler, al sana Fener be Besiktas, bizden önce gönderdi hocalarını ve bula bildilermi hoca, hayır. Sen zaten Türkiye de FT daha iyi hoca getiremez sin, ozaman devam edicekti ve transfer penciresinde iyi oyuncular getir ve sezonu en iyi sekilde kurtaricaktik. Ama yok ben Başkanım demek istedi ve yanindaki salaklara dinledi ve al şimdi koç koca takımın durumu.. Türkiye Liginde böyle futbol oynadımizı hic hatirlamiyorum, FT hocalan hiç ama hiç...Sanki Fatih Terim süper başarılıydı, çok süper top oynuyorduk, takım uçuyordu da durup dururken kovuldu gibi konuşuyorsunuz ya hayret ediyorum. Bu adam neden kovuldu kimse hatırlamıyor mu ya gerçekten?
Ya da Fatih Terim ve Torrent den ikisinden birine taraftartar olmak zorunda mı insanlar? İkisini birden beğenmiyor olamaz mıyız?
Türkiye Kupası Avrupa için tek umudumuzdu bence bu sene ligden daha önemliydiYahu Türkiye Kupası çok önemli değil benim için, Denizliyi eleyemedik. İsmail malının yüzünden eleyemedik. Kalas gibi kale de dikilen bir adamla olmuyor işte. 11-0 falan bitecek maç 3-3 bittiyse Terim'in hatası nedir ?
Yok cok onemli dgl levo ustad icin.Türkiye Kupası Avrupa için tek umudumuzdu bence bu sene ligden daha önemliydi
Sen öyle düşünebilirsin Edis kardeşim, lakin Terim kalsaydı yukarı tırmanırdık 2 transferle ve Avrupa potasına girerdik, lakin şimdiki ahvalimiz ortada.Türkiye Kupası Avrupa için tek umudumuzdu bence bu sene ligden daha önemliydi