⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Sanki Fatih Terim süper başarılıydı, çok süper top oynuyorduk, takım uçuyordu da durup dururken kovuldu gibi konuşuyorsunuz ya hayret ediyorum. Bu adam neden kovuldu kimse hatırlamıyor mu ya gerçekten?

Ya da Fatih Terim ve Torrent den ikisinden birine taraftartar olmak zorunda mı insanlar? İkisini birden beğenmiyor olamaz mıyız?
Fatih hocadan daha iyi hoca bulamazsan ozaman gondermiceksin. Yalnız be Başkanım deyerek olmuyor bubisler, al sana Fener be Besiktas, bizden önce gönderdi hocalarını ve bula bildilermi hoca, hayır. Sen zaten Türkiye de FT daha iyi hoca getiremez sin, ozaman devam edicekti ve transfer penciresinde iyi oyuncular getir ve sezonu en iyi sekilde kurtaricaktik. Ama yok ben Başkanım demek istedi ve yanindaki salaklara dinledi ve al şimdi koç koca takımın durumu.. Türkiye Liginde böyle futbol oynadımizı hic hatirlamiyorum, FT hocalan hiç ama hiç...

Ya arkadaş 50 metreden gelen bomboş topu kaleciye neden bırakmazsın da kafayla vurcam diye rakibe verirsin

İşte bu bizimkilerin ne kadar oyundan kopuk ve özgüvensiz olduğunu gösteriyor bence

Yahu Türkiye Kupası çok önemli değil benim için, Denizliyi eleyemedik. İsmail malının yüzünden eleyemedik. Kalas gibi kale de dikilen bir adamla olmuyor işte. 11-0 falan bitecek maç 3-3 bittiyse Terim'in hatası nedir ?
Türkiye Kupası Avrupa için tek umudumuzdu bence bu sene ligden daha önemliydi

iyi ki almıyorlar senin gibi sahtekarı milli takıma adi

G.tunu yirttigina degdi mi lan dingil herif. Bi bokun da yok adam utanir yaw.

biz de 11 kişi oynuyoruz değil mi? kaç maç oldu.. bu kadar kötü olmamalı olamaz. iyice sahipsiz kaldı takım..

adamı arkadan çekiyor düşürüyor sarı nerede

Bu başkan bu gece istifa ettirilmezse milyonlarca GS taraftarina yazıklar olsun.

oyuncu degisikligi olmazsa oyundada degisiklik olmaz.

ilk yarinin tekrarini seyrediyoruz.

Geri
Üst Alt