Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Halil tüm Göztepeyi geçmeye çalışıyor her maç böyle her maç ya çıkarın şunu Feghouli bunu top diye oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu düşünmek istiyorsun Terim ile alakalı saygı duyuyorum ama bitti o hikaye bence. Önümüze bakma zamanı.Sen öyle düşünebilirsin Edis kardeşim, lakin Terim kalsaydı yukarı tırmanırdık 2 transferle ve Avrupa potasına girerdik, lakin şimdiki ahvalimiz ortada.
Şampiyon olduğumuz yıllarda bile ezildiysek bu haldeyken daha da ezilmemiz çok doğal değil mi? Yani bilerek oynamamazlık yapmıyoruz zaten. Nasıl ki Fener'in genlerine başarısızlık işlendiyse bizim de DNA'mıza deplasmanda ezilmek işlendi maalesef. DNA'na işlenen bir şeyi bu maçta olduğu gibi zorunluluk gerektiren anlarda gideremezsin.Tamamda bu macinda arik ötesi berisi yok.
Şaka mısınız arkadaş sizNerde TERİME SALLAYANLAR
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ya bi bitmediniz. Bu rezil takim rezil Fatih Terim’in eseri.Nerde TERİME SALLAYANLAR
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ben geri gelsin demiyorum. Zaten verebileceği bir şey kalmadı ama Torrent'le falan kıyasalanamayacak derecede muhteşem bir hocadır Terim.Olumlu düşünmek istiyorsun Terim ile alakalı saygı duyuyorum ama bitti o hikaye bence. Önümüze bakma zamanı.