⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Olabilirdi yenilseler biz 1 puan ile fark acmis olacaktik rakiplere, ise bak :asd:
Fernando hazır değildi geldi farkını koydu, Gedson hazır değildi geldi farkını koydu bizde ki Pulgar büyük patlayacak gibi geliyor hazır olmasa da kalitesini 20 dakika da ortaya koyardı hiçbir şey göremedik umarım Göztepe maçında oynayıp bizi yanıltır.

Ne Berkan'i ne de Cicaldau'yu görmek istemiyorum. Bizi galibiyete götürecek ilk 11'i acikliyorum.

Pena
Boey Nelsson Marcao PvA
Pulgar Taylan
Emre Halil Kerem
Gomis

Taylan ve PvA yeterince iskence yapmadilarmi usta? Halen kadrolara nasil yaziyoruz. Yada Halil donup donup sonunu getirememesi sifir savunmasi yetmedimi. Nerden tutsak elimizde kaliyo. Begenilmeyen Cica en az Taylan kadar savunma yapip onun 2 sezonda uretemedigi gol ve asisti bu yil yapti, ustelik forvetleri dokulen kumeye oynayan takimda. Bu takimda sahaya cikacak iki yerli Emre-Kerem olur. 3.’yu gerekirse Semih yaparim yine oynatmam Taylan. Illallah demediysek artik bize bulundugumuz konum mustehak. Yanlis anlama caresizligimizide gormezlikten gelmiyorum ama Taylan mumkunse 18’de dahi olmasin.

Takim kuramiyorum. Kimi koysam elde kaliyor.

Pena
Boey Nelsson Marcao PvA
Taylan Omer
Morutan Cica Kerem
Gomis

Cica yerine Fegh de olabilir. Pulgar'i hic hazir gormedim, Gomis de en az 60 dakika oynamali

Bunun icin yabanci istemiyordum. Mesela Torrent'in Omer'in orta saha oynadigini bildigini sanmiyorum.

Erick-Cica orta ikilide oynamalı.
Önlerinde Feghouli/Morutan/Halil’den biri, kimi seviyorsanız.

Taylan Berkan dan kurtulmak için Pulgar, Cica, Morutan orta sahasını düşündüm de, Obinna 3ünü üstüste koyup çiğ çiğ yer yaw 😐

Vay be Franco di Santo Göztepe'ye kadar düsmüs ha. Yillar önce Bremen'e geldiginde bayagi tas gibi top oynuyordu. Sonra Schalke'ya gitti herifin basireti baglandi.

Schalke Alman futbolunun kara deligi gibi birsey. Ozan Kabak Schalke degil de baska bir takima gitseydi muhtemelen yukari dogru sicrama yapabilirdi diye düsünüyorum.

I. Pena 🇪🇸
S. Boey 🇫🇷
Marcao 🇧🇷
Nelsson 🇩🇰
Aanholt 🇳🇱
E. Pulgar 🇨🇱
Berkan 🇹🇷
Morutan 🇷🇴
Halil 🇹🇷
Kerem 🇹🇷
Gomis 🇫🇷

Umarım artık şu kadroyu sahaya sürer. Gomis yerine Mostafa'da olabilir başlangıç 11'inde.

I. Pena 🇪🇸
S. Boey 🇫🇷
Marcao 🇧🇷
Nelsson 🇩🇰
Aanholt 🇳🇱
E. Pulgar 🇨🇱
Berkan 🇹🇷
Morutan 🇷🇴
Halil 🇹🇷
Kerem 🇹🇷
Gomis 🇫🇷

Umarım artık şu kadroyu sahaya sürer. Gomis yerine Mostafa'da olabilir başlangıç 11'inde.
PvA ve Boey baya kötüydü son maç. En az biri kesik yiyecektir. Bekler böyle oynarsa işimiz yaş.

Pena
Boey–Nelson–Marcao–Pva
Morutan–Pulgar–Emre K.
Halil–Gomis–Kerem​

bu kadro çıksın artık.

Pena
Boey Nelsson Marcao Annholt
Pulgar Ömer
Emre Fegh Kerem
Gomis

Basta torrent olmak üzere futbolculara da sövün maci izlerken.bu kadar ugursuzlugun,olumsuzlugun oldugu yerden kötümserlikle,kötü sozlerle çıkılır. Mesela emre kilinctan bi halt olmayacagini,keremin mac kazandiramayacagini,morutanin bir korkak olduğunu vurgulayın bolca.gomisin goller atamayacagini,pulgarin çöp oldugunu vs

Geri
Üst Alt