Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.914
- 22.713
- 2.228
Bugün günlerden Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rüyamda bende öyle gördüm
ne günleriniz ne aylarınız bitmedi be kardeşBugün günlerden Galatasaray
ne günleriniz ne aylarınız bitmedi be kardeş
tamam hepsi sizin olsun
rüyamda bende öyle gördüm
beraber miydik yoksa
VAR'a Mete denen serefsizi vermisler.
Ligin son 5 haftasina kume potasinda girersek, bu pisliklerin tamaminin nasil U donusu yaptigini, maclarimizda rakiplerimizin alenen dograndigini 35 mac bizi hic dogramamis gibi davrandiklarini hep beraber goruruz. Galatasaray'in kume dusurmeye kimse cesaret edemez. Maksat son ana kadar aci cektirmek.VAR'a Mete denen serefsizi vermisler.
Of harika hazirlaniyoruz.Torent takimi mukemmel calistiriyor.Ayak tenisi yok hic bisey yok.Yazilim oraya bir 0 puan daha ama sorun degil.Nasil olsa mukemmel calisiyoruz.Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından güç ve çeviklik çalışmaları gerçekleştirildi. Duran top organizasyonları sonrası son bölümde de çift kale taktiksel çalışma yapıldı. Antrenman soğuma hareketleriyle tamamlandı.
Fernando Muslera, özel program dahilinde takımdan ayrı topla saha çalışması yaptı. Işık Kaan Arslan da özel program dahilinde çalıştı.
Galatasaray Futbol Takımı, Göztepe maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra da İzmir'e uçacak ve burada kampa girecek.
Gomis ve Muhammed arasında kalan Torrent, Göztepe maçı tercihini Gomis'ten yana kullandı. (beIN)Cicayı berkanın yerine taylanıda cica yerine bekliyorum,forvettede muhammed olur gibi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi