⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

göztepe açık ara favori

şu maçı alın artık topçusundan masörüne ana avrat kaydırmayın adamı hasta etmeyin

Artık bir yerlerde kenetlenmeliyiz
İnşallah bu o maç olur

Bugun yenilersek Torente ve Bu kadroyu savunanlarda kufur edicem .Biz kazanirsak Torenti savunanlar bana ozelden sovebilir.Raporlamiycam soz.Hic sanmiyorum kazanacagimizi

343 versus 451(4231) mi cikiliyor ? < ; > ekrandaki dizilislere bakamadim.

kanat beklerin onlerinde oynayacaklar mutlak destek vermeli rakip ataga cikarken...
omer *ads macindaki gibi bosluklar ve rakibi kacirmalar yapmamali...
omar umarim diri gozukur, tam 90 dakika cikaracagini dusunmuyorum....

kanimca bugun gol atariz, fakat defans icin ozellikle kanat bekler konusundan dolayi yemeyiz diyemiyorum...

1 -0 olsun bizim olsun bakisindayim ,bitiriciligimizin dusuklugunden dolayi....
*yersek , yanit olarak goller atar miyiz , cidden kestiremiyorum mevcut takimimizi...

umarim 3 puani alip dondugumuz bir 90 dakiika olur.

Buradan herkesi artık şu eleştirileri bırakıp destek vermeye çağırıyorum
Tek Galatasaray var ve herkesten daha önemli

babel ömer omar yazıklar olsun yazıklar ben artık dayanamıyorum en ağır küfürleri edecem zor tutuyorum kendimi

Bugun yenilersek Torente ve Bu kadroyu savunanlarda kufur edicem .Biz kazanirsak Torenti savunanlar bana ozelden sovebilir.Raporlamiycam soz.Hic sanmiyorum kazanacagimizi
sakin ol renktaş.hepimizin gayesi gs dir.buraya birbirimize giydirmeye değil ,gs için daha iyi olanı tartışmaya sevinçlerimizide kederlerimizide beyana geliyoruz.birbirimize küfür etmemiz ne kazandıracak bize?

Geri
Üst Alt