⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

ilk 20 dkk çok bişey beklemeyin derim,bizim genelde zaten maçlarımız ilk 20 dkk durgundur ,iliğimize işlenmiş bu durum,çok nadir ilk 20 dkk boğarak asarak parçalayarak oynamışlığımız oluyor.

ilk 30 dkk göztepe ne var ne yok gelir,gol yemezsek nefesleri tükenir ve avucumuzun içine düşebilirler.maç 30 dkk dan sonra bizim için başlayabilir.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

Morutandaki olay disiplinsizlik fakan değilmiş. İletişim sorunu diyorlar, ingilizce bilmiyo çocuk denilen hiçbir şeyi anlayamıyormuş, denilenleri sahada uygulayamıyırmuş. Kendini geliştirmeye odaklanmalı, dil öğrenmeli

bugün alacagiz maci.

rüyamda 9:2 kazandigimizi görmüstüm ama üstü acik yatmissim.

Morutandaki olay disiplinsizlik fakan değilmiş. İletişim sorunu diyorlar, ingilizce bilmiyo çocuk denilen hiçbir şeyi anlayamıyormuş, denilenleri sahada uygulayamıyırmuş. Kendini geliştirmeye odaklanmalı, dil öğrenmeli
Rumen çevirmen tutsunlar o halde.

Mostafa kadarda mı bilmiyormuş

Bence daha başka bir sorun var

Ve ben bu çocuk yerine Babel'in oynamasını hazmedemiyorum

tAYLAN direkt kendi kalene at tAYLAN

Geri
Üst Alt