⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Bu Göztepeli futbolcular neye bu kadar çirkefleşti ki ? Haksız mıydı verilen penaltılar? veya hakem penaltınızı mı vermedi ? Hatta Gomis in pozisyonunda iptal ettiği pozisyon bile bu ligde çoğu zaman iptal edilmezdi
Halil'in gidip de Marcao'nun kolunu tutup kendi yüzüne vurdurduğu andan çıkamıyorum hala. 😄

izmir'i severim ama spor kültürlerine sokuyum. karşıyakasından göztepesine kadar ne zaman maç olsa her zaman aynı tantana
İzmir/bayraklıdayım. 2 takımın deplasman otobüsleriyle maçlara gittim. her seferinde hırısızlık yapıldı. market dükkan yağmalandı. içerde uyuşturucu içildi. ne kadar hırsız it kopuk varsa hepsi deplasmanlara hırsızlık yapmaya gidiyorlar.

Galibiyet valla kinder süpriz gibi oldu bana - ömerin penaltdıan sonra çok sinirlendim sonucu görünce nasıl ya diye kalakaldım. Çok sükür bir galibiyet geldi hemde Full + Full bağıran bir stadda.

Bu galibiyet Taylan 'ın falan oynatılmaması gerektiğinin üzerini kapatmamalı. (Ömer'de öyle ama hani yabancı sınırı diye kullanıyorsun vs)

şerefsiz gözgöz ne kuduruyor sunuz lan? altay'a düdüklenirken bişey yoktu biz koyuncamı zorunuza gitti köpekler! irfancan çingeneside bu kulüpten içeri girmesin!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torrent bu gün kovulsa neden kovuldu demem. İkinci olarak Ömer Bayram, Babel, Halil kadro dışı kalmalıdır yeni hoca gelecekse bile. Pena- Omar/Boey- Nelson- Marcap- PVA- Pulgar- Berkan- Cica- Kerem- Emre K- Gomis şu kadroyu izleyelim artık sürekli olarak bir zahmet. Maçın adamı Emre Kılınç'tı bence, Gomis'in ise varlığı bile rakibi ürkütüyor.

90 dakika boyunca berbat ötesi bir oyun oynadık Göztepe bastı biz sadece durdurmaya çalıştık onu da yapamadık taylan ve ömerin penaltıları da üzerine tuz biber oldu ama benim anlamadığım 90.dakikadan sonra bambaşka bir galatasaray çıktı ortaya uzatmalardaki 5-6 dk basmaya başladık göztepe skoru korumaya odaklandı bu sefer hata yaptılar ve penaltılarla da olsa aldık maçı madem oynayabiliyordunuz neden 90 dk boyunca saçma salak oynadınız

Pulgar oynamazmis bunu gördük. Birde cica casperligi birakti bu maclik, birde morutana sans versin kanatta tamamen ölu kanat babel ile.

Irfancan denen seref yoksunu mohamede saldirmis birakinda momo bi güzel gezdirsin karakterdizi

Geri
Üst Alt