- 9 Ağustos 2011
- 60.412
- 33.747
- 3.408
ilk defa attım olm. tanrı bizim almamızı istedi baska bir acıklaması yok bu maçın. utanc gecesi.Yemesek bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk defa attım olm. tanrı bizim almamızı istedi baska bir acıklaması yok bu maçın. utanc gecesi.Yemesek bari.
Kaleci de iyiydi gayet.Maçın adamı Nelson, maçın babası Gomis, maçın hakkı yeneni Emre, maçın sınavı Ömer yine Ömer hep Ömer ve Ömer kalacak....
aylardır söylüyoruz bu takımın en iyi oyuncularından biri emre diye. trabzonu tek başına duman etti. gomisi oynatmayana zaten akıl fikir diliyorumemre ve gomis girdikten sonra cicaldau bile top oynamaya basladi gibi. 26 hafta olmus hala oynamaya basladi gibi falan gibi seyler yazdiriyorlar. insan 26 haftada bir kadro tutturamaz mi arkadas?
taylan, halil, ömer ve babel'e ragmen kazanilmis bir mactir.
Özgüven için böyle bir geri dönüş lazımdı knk.ilk defa attım olm. tanrı bizim almamızı istedi baska bir acıklaması yok bu maçın. utanc gecesi.
Ne yaptı o it?İrfancan eğribayat itinin tasması kayıp galiba
İçine mi doğdu nedir, Gomis'in penaltısı ile kazandık![]()
Mamiyi dövmeye çalışmış abiNe yaptı o it?
ya bu mallara ne yansıyacak. birbirine yansıtır mallıkları baskasına satarlar en fazla.Özgüven için böyle bir geri dönüş lazımdı knk.
yansımaları nasıl olacak bakalım
Günün özeti.Oynattigi adamlar yakti.Oynatmadigi adamlar kurtardi .