⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Galatasaray’ın 3. Dakikada gol atıp kalan 87 dakikada oyunu tutabileceğini düşünerek oynadığı bir maç.

Haliyle ilk yarı sağlı sollu geldi göztepe. Ömer ve taylan’ın yetenekleri kısıtlı ama iyi niyetlerinden de şüphe etmeye başladım artık. Pva kenarda duruyor ve yabancı sınırına takılmıyorsan Ömer’i oynatan kişi antrenör falan değildir. Omar aksıyordu ama diğerleri o kadar çok aksadı ki göze batmadı.

Taylan ve Ömer’in bizi kaç maç daha satmasına izin verilecek? Bu artık yeteneksizlik sınırını aşıyor, iyi niyeti sorgulatıyor.

Mostafa epey yıprattı savunmayı ancak arkada oynayan 3’lü hem yıpratıcı değil hem de ekstra kötüydüler. Gomis girdiğinde de aynı arka 3’lüyle oynasaydı, hiçbir bok değişmezdi. Gomis girdi 36 yaşında adam koşturup duruyordu 3. Gol için arkada 23-24 yaşında güya gençler eli belinde dolaşıyor.

ömer bayram,taylan,halil,babel ve torrentin sözleşmelerini derhal feshedin yarın okan buruğu açıklayın şu kötü sezonda iyi birşey yapmış olarak gidin.

Şimdi sakin kafayla şu takıma bakacak olursak, bundan sonra

1- Halil, Ömer,Taylan, Berkan, Babel,Feghouli'yi oynatan,
2- Bu hoca müsveddesine sıktır çekmeyen,
3- Pas oyunu diyerek bu takıma top oynatan oynattiran,
4- Belmas denen haini bu klupte başkan diye tutan tutmasına izin veren
herkesin ALLAH BIN TURLU BELASINI VERSIN

Ayrica ilk çıkan kadroyu öven renktaşlara da sözüm bi zahmet başka spor dalına ilgi göstersinler.

Bu hoca bozuntusu 2 mactir yanlis kadrolar cikararak macin icine ediyir sonra dogru degisiklikler yaparak puan kurtarmak icin debeleniyoruz. Bu macta niye anholt emre kilincla baslamadik mesela?
Adam PVA ile başlasa neden Ömer ile başlamadı Ömer ile başlayınca neden PVA ile başlamadı birini sağa birini sola koyunca neden ikisini bir arada oynattı ? Bir karar verin renktaşlar artık salın şu adamı

Bu arada Berkan sonradan girmeli yetenek sıfır ama en azından fizik gücünü sonradan girince arttırıyor... Birde Pulgar vardı o noldu sahi...

Bu şekilde maç kazanmak çok daha iyi oldu,torrentin taylanı ve babeli kesmesi lazım.emre ve berkan veya cica oynatılmalı.

Torrente çok fazla kızamıyorum ,çünkü ben hayatımda bu kadar futboldan korkmuş oyuncu topluluğu görmedim.
Bu takım dehşet bi şekilde korkmuş yaşanılan durumdan dolayı.

Ben bu kadar özgüven kaybı ve korku hayatımda görmedim gs de

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cesaretsiz oyun yada takımın tedirgin dolayısıyla hatalı oyununu ben de Torrent'e yazmam ama Ömer, Halil D., Babel'in hatta Taylan'ın ki onu bir nebze sineye çekerim ama diğer 3'nü hala oynatması direk Torrent'e hata yazar. Bu adamlar sen geldiğinden beri seni yakan sana hiç fayda sağlamayan oyuncular. Bir de senin elinde sen geldikten sonra her maç seninle iyi oynayan bir Emre Kılınç var onu neden oturtursun yada birysel yeteneğiyle tehlike yaratan bir Morutan var kafileye bile almıyorsun bunlar Torrent'in net hatalarıdır. O yüzden bu gün kovulsa neden kovuldu demem ama bu maç oyuncuların üzerinden ciddi bir yükü kaldıracaktır. Eğer Torrent doğru 11'i çıkartırsa bundan sonra sezon sonuna kadar götürür bizi ama gelecek sezon için asla kendisine güvenemem.

Geri
Üst Alt