⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Nedense bu müsabaka için heyecanlanamıyorum. Hatta taraftarımızın bu şekilde ciddiye almasından utanıyorum bile diyebilirim. Normalde Bjk ve Fb gibi ufak çapta düşünen kulüpler böyle Anadolu'dan düşman seçer, Trabzon ve Bursa gibi.

Yani bence de iğrenç bir camia ama örneğin Başakşehir de oldukça iğrenç bir camia, hatta modern Ateş-Güneş SK. Yine de bu kadar nefret edilmiyor. Kasımpaşa için de benzeri geçerli.

Rizelilerin it gibi salyalanıp köpürüp kudurmasını anlıyorum ama bizimkilerin karşılık vermesini anlayamıyorum.

Şunları yenip ligin dibine doğru bir tekme atmak şart. Arkaları bu kadar kollanan torpilli Rize’nin küme düşmesini izlemek bu sene ligin tek teselli veren olayı olacak.

fener derbisinden bile daha önemli maç,sadece kazanmak yetmez bu rize düşene kadar ugrasmalıyız

rizeyi mutlaka yenmek lazım küme düşerlerse büyük bir beladan kurtulmuş olacağız

Gedson iyi oynar ve yenilirsek burak elmas nef den cikamaz😂

Tribünde olan taraftarın agresif tribün sahada oynayan oyuncularında rakibi parçalaması gerekiyor

Gedson iyi oynar ve yenilirsek burak elmas nef den cikamaz😂
Gelmiyor ki maçlara korkusundan, iç saha maçlarında taraftardan korkuyor dedik neyse deplasman maçlarını da gidip stad içerisinde izlemiyor ki. Gol yediğimizde, geriye düştüğümüzde yayıncı kuruluş Burak Elmas ı çeker tribünlerde diye ondan da mı korkuyor anlamadım ki

Ali Koç en azından gidip yerinde izliyor takımını

Gelmiyor ki maçlara korkusundan, iç saha maçlarında taraftardan korkuyor dedik neyse deplasman maçlarını da gidip stad içerisinde izlemiyor ki. Gol yediğimizde, geriye düştüğümüzde yayıncı kuruluş Burak Elmas ı çeker tribünlerde diye ondan da mı korkuyor anlamadım ki

Ali Koç en azından gidip yerinde izliyor takımını
Haklisin renktas

Geri
Üst Alt