⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

35 bin kisi gelmiş maça
güzel sesli başladılar ama golden sonra 15 dk sus pus oldular hemen.

Altay ve Giresun kazanmış. Gömün şu Rizeyi hadi yav.

Taylan yerine pulgar diyebilirim nedeni şu Taylan koldan tutup çekmeden kimseyi tutamıyor. Cica'nın ani hızlanması yok - vücut koyma etme hiç yok. Göbeğimiz açık akıllı rakibe. Heriflerin defansı kazma ötesi

iyice ofansa girmek lazım arkada kafası çalışan adam tutarak

Eziklerin, Galatasaray'ı yenelimde şampiyon olmayalım gibi saçma sapan takıntıları olduğu bir gerçek.
Ben de; şu şerefsizleri bir mikelim de ne olursa olsun diyorum.

Attığı gol dışında o kadarda vay be dedirtecek birsey yapmadı gedson. Iyi gozukmesinin sebebi bizim orta sahamız vasat olması. Ayrıca yerden kalkmadı karaktersiz.

tek başına topu alınca taşıyabilen tek adam ama - defans olarakta bulunyor hep olması gerekn yerde- onun dışında rizede 1 adam yok .

ligdeki yeri tesadüf değil yani hakikaten öok kötü takım.

güzel sesli başladılar ama golden sonra 15 dk sus pus oldular hemen.

Altay ve Giresun kazanmış. Gömün şu Rizeyi hadi yav.

Taylan yerine pulgar diyebilirim nedeni şu Taylan koldan tutup çekmeden kimseyi tutamıyor. Cica'nın ani hızlanması yok - vücut koyma etme hiç yok. Göbeğimiz açık akıllı rakibe. Heriflerin defansı kazma ötesi

iyice ofansa girmek lazım arkada kafası çalışan adam tutarak

Pulgar'ın da iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Oynadığı maçlarda birebirde rakibini hep sert ve kontrolsüz fauller yaparak durdurdu. Taylan kötü ama Pulgar'da bir o kadar kötü bana göre.

Ulan hakikaten cenabetlik başka hiçbir şey değil. Kalemize atılan tek şut gol oldu, ve neredeyse taç çizgisinden vurdu adi herif. Puşt milyar kere vursa 1 kere öyle gol olmaz, gene bize denk geldi böylesi. Kayseri maçı da böyleydi, 4 şut attılar, herif kendi bile inanmadığı bir gol atmıştı. Eğer Gomis sahada olsa ilk yarıdan bitmişti iş, gene ne hikmetse yedekte. Şöyle ezik büzük takımlara kaç kere puan verdik, sırf maça doğru kadrolarla başlamadık diye... Şimdi Bülent her zamanki gibi çekecek otobüsü kalenin önüne. Vallahi yıldık be kardeşim. Kalesinden çıkamayan takıma ilk yarıda patara kütere 3 tane sallayacaksın ya. Sürekli debelenme hali, sürekli zorlanma. Gerçekten yeter ya.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan taylan cicaldau ortasahasina mezardaki ebemde üstün gelir sanırım.bu mac icin belliki özel hazirlanmis gedson,ligde golu yoktu adamin.bizde gecen sezon etkili bi şutu bile yoktu.atacagi tuttu,sansimiza tüküreyim.olmayan bi ortasahaya karsi üstünlük kurmak bisey ifade etmiyor,gedsonda bisey ifade etmiyor.aglamalarinizi baska yerde yapin.mustafa sarptan bile guzel bi kafa golu yemisligimiz var,muslera ile.kader böyleymiş

Geri
Üst Alt