Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.921
- 39.307
- 3.993
Taylan çok itiraf et lan sabotajciyim ben de sende rahatla artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel sesli başladılar ama golden sonra 15 dk sus pus oldular hemen.35 bin kisi gelmiş maça
@Emre Ersoy dogrulama alalımIzlerim tabi adam klas oyuncu
Onunda etkisi var ama biraz kendilerine gelmişler. Yoksa kaç maç oynadık arenade ölülerine sövdürdüler.taraftar gazı sanki rengo ya
Attığı gol dışında o kadarda vay be dedirtecek birsey yapmadı gedson. Iyi gozukmesinin sebebi bizim orta sahamız vasat olması. Ayrıca yerden kalkmadı karaktersiz.
güzel sesli başladılar ama golden sonra 15 dk sus pus oldular hemen.
Altay ve Giresun kazanmış. Gömün şu Rizeyi hadi yav.
Taylan yerine pulgar diyebilirim nedeni şu Taylan koldan tutup çekmeden kimseyi tutamıyor. Cica'nın ani hızlanması yok - vücut koyma etme hiç yok. Göbeğimiz açık akıllı rakibe. Heriflerin defansı kazma ötesi
iyice ofansa girmek lazım arkada kafası çalışan adam tutarak
mohamed iyiydi yaomar out boey in
taylan out pulgar in
mohamed out gomis in
Geçen sezonun maçları sayılmıyormuş öyle diyor arkadaşterim mi yedi kardeşim, çok şey biliyorsunuz(!!!)
Tudor degil miydi o yalan atmayı bırakın. Mackoligi de hacklemişler birde, hocaya düşmanlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız.
Beşiktaş yuzde 50sini 6 milyona aldıysa 12 milyona geliyor. Herneyse sen gedson diye bağırmaya devam et.Yazdimya bekle ondan sonra cevap yaz. O 12 milyon hikayeye inanan biri ile tartismam bile![]()
Mohamed daha ne yapacak? Adamin iki asisti cöp olduomar out boey in
taylan out pulgar in
mohamed out gomis in
Ümit Öztürk'ün vücut dili; "ben buraya bu maçı katletmeye geldim" der gibi.rizenin 2 stoperi kart gördü bu arada
azicik kafayi calistirip savunma arkasina atilacak toplarla hem 2.sariyi hem penaltiyi alabiliriz