⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Yanlız artık şansın böylesi - adamların iki şutu hakikaten imkansız köşeye gidip gol oldu

genede iyi döndük taraftarda sonlarda oynattı 4 ü getirdi.

Taylan'ın her gedson eşleşmesi faul olabilir (diğerlerinin yarısında hakem hepsine çaldı - bence bazıları değildi) ama Taylan HER ŞEYE faul yapıyor.

Allahtan sonda o şuta kolunu kapatıp sırt dönmüş. yüreğim ağzıma geldi orda penaltı olcak diye.

Bu takımın kangreni Berkan-Taylan ikilisidir. Yabancı kuralına göre orta sahayı bu iki kalitesiz yerliye emanet etmek de ayrı bir vizyonsuzluk. Bu tamamen eski hoca-yönetime yazar. Bu ikili yüzünden diğer mevkilerde değişiklik yapmak zorlaşıyor. Ne kadar sıradan topçu varsa bizde. Bu Rize maçları hep mi böyle stresli geçecek? Bizim rakibimiz Rize mi Allah aşkına?

7-0 da yenseydik bu gedson aptallığını açıklamaya yetmezdi... çok buruk sevindim çok

Gedson a yapılan kötü eleştirilere katılmıyorum.Adam çok istedi bize gelmeyi.Oyununu bildiğimiz,yüksek potansiyelli ve GS’yi seven bir adamı almayarak suç adam da gibi yapıyor,oynadığı iyi futbola bok atmaya çalışıyoruz.Hiç gerek yok.Asıl seneye bjk de döktürünce kafamızı daha çok taşlara vurcaz.Yapacağımız sadece ne idüğü belli olmayan Pulgar yerine Gedson’u almaktı,bu kadar.

Bu takımın kangreni Berkan-Taylan ikilisidir. Yabancı kuralına göre orta sahayı bu iki kalitesiz yerliye emanet etmek de ayrı bir vizyonsuzluk. Bu tamamen eski hoca-yönetime yazar. Bu ikili yüzünden diğer mevkilerde değişiklik yapmak zorlaşıyor. Ne kadar sıradan topçu varsa bizde. Bu Rize maçları hep mi böyle stresli geçecek? Bizim rakibimiz Rize mi Allah aşkına?
Taylan yerine neden Pulgar oynamıyor hala anlamış değiliz.

sonunda be iki haftadır bol aksiyonlu galibiyetler aldık biraz olsun kendine gelmiş gibi görünüyor takım. en azından mücadele var sahada

Gedson a yapılan kötü eleştirilere katılmıyorum.Adam çok istedi bize gelmeyi.Oyununu bildiğimiz,yüksek potansiyelli ve GS’yi seven bir adamı almayarak suç adam da gibi yapıyor,oynadığı iyi futbola bok atmaya çalışıyoruz.Hiç gerek yok.Asıl seneye bjk de döktürünce kafamızı daha çok taşlara vurcaz.Yapacağımız sadece ne idüğü belli olmayan Pulgar yerine Gedson’u almaktı,bu kadar.
Sonuçta adam artık topçumuz değil. Öyle veya böyle. Adam çok isteseydi ezeli rakibimize gitmezdi.

Üzülme, kendisi üzülsün. Sadece bizim başkanda bitmiyor iş. Onyekuru gitmedi rakiplere mesela. Gedson hemen 2 saatte Rize ile imzaladı.

Yanlız BJK'de başlayınca bize bilenecek - bu maç net tepkiyi gördü hatta rize'de götünü yırtan tek adamdı diyebilirim (tabi bunun yarısı profesyonellikten , oynuyor adam - hoş ikinci yarı neredeyse etkisiz sayılır)

Gomis karsi karsiya kaldiginda kaleciyi gecip golu atacagini biliyordum emindim adam fizigini oyle iyi kullaniyorki topu cekip kalcasini koydumu hic bir kaleci o topu alamaz bu adami gondermek ligin kaderini tayin etti tebrikler terim 500 bin icin bu adami yolladin muhammed denen arkadasi hemen satin

Geri
Üst Alt