⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Gedson konusunda şunu söylemek istiyorum Seneye Beşiktaş'a ciddi anlamda katkı verir Yazik Berkan-Morutan-cikildau üçlüsüne ayrilan parayla alinabilirdi Orta sahamiza inanilmaz dinamizim katardi.

Barış Alperi halı sahaya maça çağırmam. O derece kötü bir futbolcu.

Burak Yılmaz'a çok benziyor Barış. Dripling ve pas yeteneği hiç yok. Yaratıcılık zaten 0. Sadece hız fizik ve Keçiören maçlarından gördüğümüz kadarıyla biraz şut var. Değerlendirmek istiyorsak önde olduğumuz maçlarda defans arkasına koşu yapması için fırsatçı santrafor olarak oyuna sokmak en iyi seçenek olur gibi.

Gedson konusunda şunu söylemek istiyorum Seneye Beşiktaş'a ciddi anlamda katkı verir Yazik Berkan-Morutan-cikildau üçlüsüne ayrilan parayla alinabilirdi Orta sahamiza inanilmaz dinamizim katardi.
Yav kardeş bırakın artık şu karaktersiz tipini tepelediğimini, gitsin çay içsin pençe yapsın bit yavrusu

bu şekilde yenmek daha bir tatlı oldu ama gedson'un kaçmasına cidden üzüldüm bizim orta sahanın üçlüsünü toplasak hazır olmayan gedson etmiyor.

Bu adam premier lig görmüş adam yahu tamam bende üzüldüm ama bir sezonda 2 düşman takımın formasınıda giymeyiver arkadaş istese başka bir yol çizebilirdi kariyerine

Galatasaray Bir His Takımıdır.

İki üç haftadır ekstra goller yiyoruz. Zorla maça ortak ediyoruz, kötü oynamıyoruz ama boş yere maça ortak oluyorlar ona tilt oluyorum

Burak Yılmaz'a çok benziyor Barış. Dripling ve pas yeteneği hiç yok. Yaratıcılık zaten 0. Sadece hız fizik ve Keçiören maçlarından gördüğümüz kadarıyla biraz şut var. Değerlendirmek istiyorsak önde olduğumuz maçlarda defans arkasına koşu yapması için fırsatçı santrafor olarak oyuna sokmak en iyi seçenek olur gibi.
Burak Yılmaz teknik bir oyuncu, 30 metreden ayakiçi free-kick atar. Barış fiziğiyle oynayan kazma ve oyun zekası olmayan bir oyuncu.

Geri
Üst Alt