⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Gedson denen herifin ekstra performansla oynadigini katalim bu bamko olsun birde her faul caldigi pozisyon da bu listeye giriyor yamulmuyorsam. Gel gelelim.herifler yine de ekstra kötü yav.
Herifler o kadar nazik ki, topa hemen arkasini donuyor adamlar. Cinnet gecirmelik yemin ediyorum ya.

Güntekinde tam p.şt. Gedson Taylanla berkanın toplamından daha iyi diye övüp duruyor. Herhangi bir türk oyuncunun hangisinin istatistikleri bir yabancıyla eşdeğer?
doğru demiş ama şu da var ligdeki hangi takım olursa olsun bunların mevkidaşlarının hepsi bunlardan iyidir.

Gedson cok yetenekli futbolcu ama bugun bos bi tarlada oynadi.hayatinin en rahat maci oldu onun icin.taylan,berkan ve cicaldau yok hükmünde resmen ortasaha denen bölge icin.başakşehir macinda ortada yoktu gedson,bu macta ise kahraman oldu bizim ortasahasizligimiz yüzünden

valla beni bizimkiler dumur etti... topla oynayan da biziz pes!!
yok be hocam topla oynayanda bu adamlar değilki maçı tekrar izle ve sadece bu adamların koşularına , pozisyon almalıran bak.

Yani golde bile berkan o pası bilerek mi verdi - korkuyla mi verdi emin değilim. Görüntüde nefis gol güya.

Taylan top izlediği için her rakibi geç görüypr ve 1 metre 2 metre geriden yakalamaya çalısyor faul yapıyor. En basit düz pasları GÖSTERE GÖSTERE o kdar kötü kalite atıyorlarki top arası olmaması mucize çoğu zaman.

ikiside hava toplarında sağı solu bilmeden ezbere kafa ile rakip önüne atıyorlar maçların nerdeyse tamamen.

Gedson'da gedson....

Taylan ve Berkan'in olduğu ortasaha'ya kim oynasa şov yapar.
Herif geldiğinden beri 4 maç oynamış daha takımına 3 puan aldırmamaş

Karşısına Melo gibi pozisyon bilgisi üst düzey ve sert bir ortasaha olsaydı . Gedson adım dahi atamazdi.
Bizde biliyoruz iyi oyuncu ama kulübü sömüren bulut ve ekibine karşı alınmaması en güzel hamleydi
Katiliyorum, problem Gedson’un olmamasi degil elimizdekilerin 1. lig seviyesinde dahi olmamasi.

Güntekinde tam p.şt. Gedson Taylanla berkanın toplamından daha iyi diye övüp duruyor. Herhangi bir türk oyuncunun hangisinin istatistikleri bir yabancıyla eşdeğer?
Çok dar bakış açısı bu. İkisini de cebinden çıkardı bugün gedson. Çok doğru yorum. Yabancısı yerlisi yok bu işin.

GscimbomMobile

Ne bekliyorduk ki.. geçen senede böyleydi. Bizim oyuncumuz değil. Bugün hele ikinci yarıda bir pozisyonda eskort oldu rakibe öyle izledi yanında koştu. Rezalet.
Herif gecen sene sampiyonlugu verdi ve defansif acidan hala bu adam takimda tutuldu ya emegi gecen kim varsa tebrik edip plaketi verilirken tokat atılmalı.

Gedson denen herifin ekstra performansla oynadigini katalim bu bamko olsun birde her faul caldigi pozisyon da bu listeye giriyor yamulmuyorsam. Gel gelelim.herifler yine de ekstra kötü yav.
Herifler o kadar nazik ki, topa hemen arkasini donuyor adamlar. Cinnet gecirmelik yemin ediyorum ya.
Gedson ozel hazirlanmis orasi kesin+berkan taylan ve cicaldau bi ara ayni bolgede kosuyolardi 3 avarel gibi,ucgen yaptılar. Hic bi rizeliyi marke ediyo falan da degiller.bos bolgedeler tamamen,cok komik bi görüntüydü

feghouli gomis babel bebelere çeklin dedi ve maçı aldılar... Feg in iki asisti de harikaydı, gomis in ben bu golü şeyimle atarım der gibi çakması müthişti, babel in ince ince ölçüp penaltıyı atması etkileyiciydi...

Geri
Üst Alt