dome hoca basligina sevgili
@Tuncay Van renkdasimiza yanit olarak yazmistim asagidaki nacizane mesajimi,buradan da paylasmak istedim karma bir mac yorumu oldu dome hoca tandansli mac geneline dair olumlu buldugum yerler baglaminda:
okudugunuz icin simdiden tesekkur ediyorum. < : >
dome hoca, yeterli veya yetersiz konusundan bagimsiz bugun en begendigim yonlerimiz, macta son ana kadar mucadele olarak maci birakmama, daha kompakt durusta olan takim, saha ici yayilimindaki pozitif dokunuslar.
*toplu oyunda ise diger maclarda da dikkatimi cekerdi ama bu macta cok net bir seyi not ettim maci izlerken;
hizli cikis ,evelemeden gevelemeden olusumlar yapmamiz harika anlardi. misal attigimiz goller ve penalti altigimiz iki kurgu, son goldeki hizli ivedi kontramiz vb nuanslar... ozellikle ; ikili uclu mini kumeli hizli verkacli paslamalari bu macta bol bol yapmamiz ve cogunda basarili olmamiz, hatta bir kacinda golluk pozisyonlar bulmamiz bir tanesinde golu bulup digerinde penalti kazanmamiz bu baglamda cok iyi olusumlardi topla mini kumeli dar alan rakip sahadaki kurgularimiz.
< - bu paslasma olayini nacizane olarak *dome hocanin kendi basligindaki kendisine dair gozlem mesajimda ozellikle bold sekilde vurgulamistim. dolayisiyla geldiginden beir bu yonde takim her mac ustune koyarak gidiyor.
bu denklemleri ve nuanslari umarim *taraftarlar ve *medyadaki galatasarayli *yazar ve *gazetecilerde gorup *yigidi oldur(yetersizligi konusunda elestirebilirsin,,ancak > ) hakkini ver demeleri *gerekir.......
mactan sonra imparator fatih terim tezahurati da olmus duyduguma(maci sonuna dek izleyen arkadaslardan) gore... bu da hos degil.
hatirlarsak, bir anlamda *mancini donemini cagristirdi bu tur gereksiz yersiz ve de saygisiz tezahurat karari.
mevcut hoca halihazirda zor zamanda gelip basa gecmis, ustune ustluk kazandigin cok onemli bir mactan sonra en azindan hocayi alkislar galibiyeti kutlamak bize yakisan olmaliydi. bu tur tezahuratlar degil...
en azindan simdi degil.
hocamiz efsanemiz imparatorumuz - ancak, maci kazanan- ikinci kez - alakasiz ve sucu olmayan bastaki bir hocaya yapilan <ikinci saygisiz tutum.bence.
bu mac ozelinde rakipte iki kisi zorladi. biri gobekten gedson digeri yusuf sari nin bindirmeleri... rakip bunun disinda bir sey yapamadi bile.
taylan ve berkan en cok elestirilen oyuncularimiz. kotu performanslarinda hepimiz ozellikle taylan'in yetersiz oldugundan dem vuruyoruz, ancak, bugun sahada her iki takima da bir kac km fark atmislar bunu da gormezden gelmemek gerekir mucadelelerinden dolayi.
hemen hemen ikiside *12 km'ye yakin kosmuslar ,ikisini sadece *gedson benzer km ile takip etmis,,geri kalan sahadaki *tum oyuncular *10 km bile kosmamis > *9km kosan ve altinda kosanlar vardi kosu istatistiklerini yanlis gormediysem...
macin basinda cok onemli firsatlari kacirdik guzel baskili basladik. sok bir golle geriye dustuk. sonra yakaladik ,bu sefer yine geriye dustuk sonrasinda dome hocanin dogru dokunuslari ile oyunda tekrardan skoru yakaladik ve muthis bir geri donusle once 3 sonra 4u yakaladik.
sahada bugun resmen ozlenen galatasaray ruhu vardi........
mactaki arti eksiler bir yana, alinan galibiyetten dolayi
basta hoca ve tum oyuncularin akillarina ayaklarina emegine saglik... haftayi muthis kapadik....