⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Sosyal medyada Torrent'in "Nelsson ve Baris Alper disinda alinan oyuncularin hicbirinden bir sey olmaz" dedigi söyleniyordu. Torrent takimda kalirsa Marcao ve Nelsson disinda yabancilarin hepsini göndertir
Evet haberini de dinlemiştim de ne kadar doğru bilmem doğru ise adam anlıyor derim

2 mucize galibiyet sonrasında skor taraftarları ve medyası hemen takımı uçurmaya başladı.bir ara city futbolu oynadı diyen gazeteci bile gördüm.Bu kadar futbol körlüğü olmaz.Başkanından teknik ekibine hepsi derhal gitmeli derhal.Bu kadar rezillik fazla.daha barça maçı var.

Sosyal medyada Torrent'in "Nelsson ve Baris Alper disinda alinan oyuncularin hicbirinden bir sey olmaz" dedigi söyleniyordu. Torrent takimda kalirsa Marcao ve Nelsson disinda yabancilarin hepsini göndertir
Yalan haber yav

Seneye gomise nasıl dayanacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ayakta duramıyor aldığı topların içine sıçıyor ayda yılda 1 tane arkaya kaçıp gol atsın diye bu yaşlı nefessize mi katlanacak camia. BURAK ELMAS İSTİFA

İç saha maçında taraftar 50. dakikada başlıyor gomis gomis diye maçı tribündne izleyen anlar bu herifin ömrü bitmiş vücudunu kaldıramıyor. Takım oyunu falan yok rezil herif

lan ben mi furbolu bilmiyorum biri bana soylesin herifler ceza sahasindan danndun topa vuruyor snwelerdir ayni bok. Biri durdurup pas vereyim demiyor bak hepsi ayni isi yapiyor.
Ben mi gerizekaliyim lan

Oynayamayan bir takım da Kerem'i de bu haliyle gördük.Alayı çöp,doktorlar bile bunlara çare bulamaz.

Geri
Üst Alt