⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Oyunculardan kaynaklı olabilir press olayı tamamiyle oyuncunun davranışıdır,bu sene şu şikayet çok oldu oyuncularımız tarafından,basınca her top kapmamıza faul çalıyorlar rakip lehine,itiraz ettiğimizde hakemler kaba sözlerle tepki veriyorlar,belki hala o düşünce devam ediyordur,mesela bi örnek vereyim bu akşam gedson özellikle gedson çok fazla koftiden faul aldı,kendini yere attığı oscarlık durumları vardı,yısuf diye bi oyuncuda bi kaç aldığı faul alakasızdı ,ve 5-6 sarı kartla maç bitirdik.yoksa basarsın alırsın veya rakibi tehlikeli pas atmasını engellersin.bilmiyorum belki sunduğum bahane doğruda olmayabilir ama gözlemim bu şekilde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru tespit.

PENA

OMAR - NELSSON - MARCAO - AANHOLT

PULGAR - BERKAN

EMRE K. - FEGHOULI - KEREM

GOMIS

pulgar ve boey in performans sorunu çözülebilse pek bir derdimiz kalmayacak gibi... çünkü takımın gerisi kapasitesi ölçüsünde son gücüyle oynuyor... dedikleri gibi konu torrentin takıntısı değildir umarım...

Konyaspor son 2 maçta 9 gol yedi son 4 maçtır da kazanamıyorlar bence 3/3 yapma fırsatımız olacak onlarda da bir özgüven kaybı oluştu bu deplasmandan en az 1 puan almak zorundayız takımdaki morallere bakarsak 3 puan da rahatlıkla alabiliriz.

Bu maç bayağı zorlu geçer. 2-2 gibi bir skor bekliyorum ben hadi hayırlısı.

bu takimin hala pres çalısması ve öğrenmesi lazım
rize macinda 1-2 iken bir ara saçma bir pres yaptık , resmen 3 kisi bir noktada boş kalmisti bir çok pozisyonda .

Bugün ki antrenmanı gstv den takip edebildim youtubedeki özetini ,mortuanı fena hırslı ve iyi gördüm,konya maçında 2. Yarı görebiliriz ve çok sağlam baskı yapıp top kaparken özellikle görebiliriz,eğer diğer yapması gerekenleride( gol atmak,attırmak ,doğru zamanda doğru yerde pozisyon almak)yaparsa ikinci yarıda bile hatta maçın bitimine 15 dkk kala bile oyuna girse maçın adamı olabilir.
Benimkisi elbette tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir

bu takimin hala pres çalısması ve öğrenmesi lazım
rize macinda 1-2 iken bir ara saçma bir pres yaptık , resmen 3 kisi bir noktada boş kalmisti bir çok pozisyonda .

Gözlemim yanlış olabilir ama gedson dışında rizenin takımı hem beyin olarak organize edecek (saha içindeki bi nevi hoca veya lider) ve hücum yaptıracak gol pozisyonu oluşturacak saha görüşü iyi olan tek oyuncuydu ve sanırım biz o 3 kişiyle gedsonu çökermetmeye çalışırken dediğin boşuklar oluşuyordu.

Gözlemim yanlış olabilir ama gedson dışında rizenin takımı hem beyin olarak organize edecek (saha içindeki bi nevi hoca veya lider) ve hücum yaptıracak gol pozisyonu oluşturacak saha görüşü iyi olan tek oyuncuydu ve sanırım biz o 3 kişiyle gedsonu çökermetmeye çalışırken dediğin boşuklar oluşuyordu.

Olabilir 🤔
Hatta onun ayağındaydı toplar hep

Artik handikapli bir galibiyeti hak ediyoruz sanki senenin ilk handikapli galibiyeti ne zaman gelecek

2vd484qv.jpg

Yedekler ; Omar, Semih, Ömer, Taylan, Morutan, Feghouli, Barış, Babel, Gomis

Geri
Üst Alt