⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

2vd484qv.jpg

Yedekler ; Omar, Semih, Ömer, Taylan, Morutan, Feghouli, Barış, Babel, Gomis
harika 11 yedekten de gomis morutan taylan (kılıncı cıkardıktan sonra yabancı sınırı için) girer

Ligin ilk maçında kendi evimizde adamlar tek kale oynamıştı. Açıkçası utanç verici bir oyun oynadık.

Eğer Taylan, Berkan, Cica ortasahası ile oynarsak yine aynısı olacaktır diye tahmin ediyorum.

Kaybetmeyelim öz güven çok önemli.. o stresi attık bence.. daha iyi bir oyun bekliyorum Taylan Berkan na dikkat edelim yeterli.

Beraberliğe razı olabileceğimiz bir maç diyebiliriz. Lakin içimizde ki düşmanların kahrolması için 3 puan almak çok güzel olurdu.

Yardımcı eleman çok memnun oynanan futboldan 11 de değişiklik olmaz
3 fark yedikten sonra burda yard. elemanı güzelleyip bana laf sokanlar başını nereye sokacaksa zahmet etmesinler her yerden çıkarıp vuracam yüzünüze.. Sizi gidi boş hayallere ninnilere kanan sevgi pıtırcıkları sizi
"Öngörülerim ve tespitlerim mükemmel siz anlamıyorsunuz"

21 yaşında bırakılması gereken düşünceler değil mi bunlar.

1 puan yeter .3 puan harika olur.Ama icerde Tinerspora gommeliyiz

bana göre fikstürümüzün en zor maçı - formsuz Konya olması bir şans ama bizi gören çıkış arıyor bu sezon.

yenilmemek önemli

Normal şartlarda Konya deplasmanı en rahat galibiyet gördüğümüz deplasmanlardan biri. Kayseri'de aslında öyleydi ama orada bu sezon yenildik maalesef.

Konya takip edebildiğim kadar iyi değil bu aralar, çok basit goller yiyorlar. Özellikle Abdülkerim denen elemanın üzerine önce Mostafa'yı sonra Gomis'i salmak lazım, berbat bir stoper. Yerli diye el üstünde tutanlar var ama aşırı rezil bir stoper.

Takım moral olarak iyi durumda son iki galibiyetten sonra, ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Bulacağımız pozisyonları hunharca harcamayıp atarsak hatta kazanacağımızı düşünüyorum.

Skor tahminim Konya 1- 3 Galatasaray.

galatasarayımızı karşılamaya gidiyoruz
hey oley
cimbom gs
cimbom gs

Su Morutan olayi bayagi can sikan bir sey gercekten. Oynatsak muhtemelen bir kac puan fazla toplayabilirdik belki de, takimda sapkadan tavsan cikarabilecek nadir oyunculardan biri.

FT ile baslayan Morutan takintisi Torrent ile devam ediyor. Bu olayin gerceklerini ne zaman ögrenecegiz acaba.

Feghouli'nin olması anlaşılır bir tercih olmuş fiziksel olarak hiçbir Konyaspor'lu futbolcuya üstünlük kuramaz. Sonradan girse dahi Konya gibi tempolu takıma karşı da iş yapmaz anca iç sahada oynatılırsa başarılı olur kapanan takımlara karşı daha çok iş yapar.

Geri
Üst Alt