⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Omar uefa maçında kaydı yok değil mi? Eğer kaydı yoksa boeyin konya maçında oynatılması lazım ,barca maçına enazından maç kondisyonu ne kadar yüklenirse o kadar iyidir bizim adımıza.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yardımcı eleman çok memnun oynanan futboldan 11 de değişiklik olmaz
3 fark yedikten sonra burda yard. elemanı güzelleyip bana laf sokanlar başını nereye sokacaksa zahmet etmesinler her yerden çıkarıp vuracam yüzünüze.. Sizi gidi boş hayallere ninnilere kanan sevgi pıtırcıkları sizi

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu gelinen süreçte çok fazla duygusal olup onun üzerine kırıcı olmayı doğru bulmuyorum.Şöyle ki;kadro mühendisliğinin yanlışlığındanmı başlasak,omurganın düzgün olmayışındanmı başlasak ,sonuçta kendisinin oluşturmadığı bir kadronun direksiyonuna oturmak kolay birşey değil.Yerli antrenörlerin hangisi bu işin üstesinden gelebilirdi ,düşünmeden edemiyor insan.Elinizi vicdanınıza koyun , hangi teknik direktör böyle bir yumuşak ortasahayla rakibin karşısına çıkmak ister.Demem şu ki , yardımcı as hiç farketmez umud edelimki gemiyi sene sonunda limana öyle yada böyle batmadan yanaştırsın.Yeni gelen sezonda "devam ederse de" kendi takımını kursun "tabiiki şartlar elverdiği sürece" sonra yardımcısına asılına bakalım ve eleştiri dozumuzu artırıp azaltalım olurmu sevgili Osman Arabacı?

Su Morutan olayi bayagi can sikan bir sey gercekten. Oynatsak muhtemelen bir kac puan fazla toplayabilirdik belki de, takimda sapkadan tavsan cikarabilecek nadir oyunculardan biri.

FT ile baslayan Morutan takintisi Torrent ile devam ediyor. Bu olayin gerceklerini ne zaman ögrenecegiz acaba.

Belki bir 10 sene sonra Morutan kendi biyografisinde belirtir sebebini. Yoksa kolay kolay aciklanmaz gibi duruyor. Gazetecilerimizde pek sormaya niyetli degil gibi

Son 2 maci izlememis olan sahsimin bu maci izlemesiyle birlikte hos bir netice elde etme sansimiz oldukca dusuk gozukmektedir

☆☆☆☆

bu kadar karartma yeter biraz renkli fotolar salalım

Kazanırsak 5. sıra ile 7-8, 2. sıra ile 11 puan fark kalacak.

Buradan dönmek kolay değil evet ama önümüzde kendi sahamızda Beşiktaş maçı da varken, sezonu en azından o derbiyi alarak bitirmek isteyecektir bizim futbolcular.

Kalan 11 haftada 23-24 puan toplayabilirsek en azından ilk 5'e kapak atma şansımız olabilir.

Bu mactada basta geriye düsüp sonra maci ceviririz gibi. Üst üstte galibiyetlerden sonra seriye baglamamiz lazim.

Yenersek ilk 4 e adım adım yürürüz. Öyle bir maç

Beraberlik yerine galibiyet almalıyız o riske girmeliyiz çünkü üst taraftaki takımlar puan kaybediyor şöyle 3-4 maç daha üst üstte kazanırsak en azından 5'nci sırayı zorlayabiliriz ki o bile bu sene için başarı olur. Tabi fikstür zorluğundan dolayı kolay değil ama olmayacak şey de değil.

Geri
Üst Alt