Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.714
- 94.833
- 4.978
Konya'ya etli patlıcan yedirip, geleceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen haftada ben vardim .Element uydurma Mod Bey@Semih Nalbant eklenmiş yenilirsek sucu ona atarım ugursuzluk diye
Torrent Hocamın, rize maçında oynattığı soluksuz oyun konusunda ne düşünüyorsun kank?Gecen haftada ben vardim .Element uydurma Mod Bey
Zayif rakip,Bu aksam asil performansi gorecegiz.Bu aksam 1 puan Haftayada Tinercilerden 3 alirsak kotu dusuncelerim notre donusuruz.Devami gelirse pozitife doner .Bu aksama galibiyet degil beraberlik yazdim.Torrent Hocamın, rize maçında oynattığı soluksuz oyun konusunda ne düşünüyorsun kank?
Bu akşam Konya'ya döşeyecek ekibimiz!Zayif rakip,Bu aksam asil performansi gorecegiz.Bu aksam 1 puan Haftayada Tinercilerden 3 alirsak kotu dusuncelerim notre donusuruz.Devami gelirse pozitife doner .Bu aksama galibiyet degil beraberlik yazdim.
Bunlarla berabere kalsakta onemli degil Tinercilere dosemek daha zevkli olur.Bu akşam Konya'ya döşeyecek ekibimiz!
sıralama yanlışGecen haftada ben vardim .Element uydurma Mod Bey
kesKoyacağız , koymak zorundayız
yaşa konyaspor diye bağıracaksın hastadtayız
konya büyük taştır ezilirsin murphyaşa konyaspor diye bağıracaksın ha
puh sana