⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

şöyle 3-5 gollü 1 galibiyet herkesin çenesini kapatır.

çok şey istemiyoruz tanrım.

İlk 11 için 1 saat kaldı,bakalım ben boeyi bekliyorum ikinci yarı emre kılınçın yerinede maçın adamı olacağını tahmin ettiğim morutanı bekliyorum.birde taylan pulgarda değişir 2. Yarı tahminimce.gerçeği ancak ALLAH bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 11 için 1 saat kaldı,bakalım ben boeyi bekliyorum ikinci yarı emre kılınçın yerinede maçın adamı olacağını tahmin ettiğim morutanı bekliyorum.birde taylan pulgarda değişir 2. Yarı tahminimce.gerçeği ancak ALLAH bilir

Muhammed gomis değişikliği standart oldu artık.babel belki kerem yerine girer eğer oyuna alırsa.yanlız şu da olabilir babel emre kılınç değişimi yapar cica morutan

Umarım güzel bir galibiyet gelir. Barça maçı öncesi rotasyon bekliyorum. Feg in kadroda olmaması da ilginç morutan a alıştık da bunun sebebi ne ola

Fırtınaya iki saat, tedbirlerinizi almaya başlayın.

Taylan berkan skor katkısı bekleniyor ve buyüzden eleştiriyoruz bayaa,lakin rize maçında berkan sanırım bi asist bi asistin asistini yaptı ,taylanda gol hücumunu başlattı belki.gol atmasalarda sanki kıpırdama oluştu ve yakında gollerde atabilirler gibi.

Genelde Konyaspor maçlarında hangi futbolcuya daha çok küfrediliyosa eleştiriliyosa o golü atıyo.Benim gol tahminim oynarsa Taylan oynamazsa Berkan..

Besiktas maci önce yenilmemek iyi olur. Alirsak 5-6 mac galibiyet serisi baslatirsak belki ilk 8e girebiliriz bu sene.

Geri
Üst Alt