⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

1 hafta boyunca torrent guzellemeleri yapanlar nereye gitti acaba ,torrent 60kusur yaşına gelmiş a takım çalıştırmadan takılmış yardımcı hoca

Eziliebilirler dediğin takım ligin içinden geçti Trabzon maçına kadar yalnız renktaş. Ezilselerdi aylardır ezilirlerdi zaten. Adamlar 2. biz kümede kalma mücadelesi veriyorduk 2 hafta önce.

Ben dengesiz koştuklarını düşünüyorum,iki saçma gol yedik ikiside koşmalarından değildi bizim dikkatsizlikten geldi ,eğer yorulurlarsa maçı ele alabilirsek maç dönebilir tahminen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son iki maçta haklı dahi olsa penaltılarla aldığımız iki maçta da dedik bu takımdan olmaz çok kötü oyucularımız var diye. Takımda formayı hak edecek futbolcu yok . Son 2 maçta zor bela yendiğimiz iki takım (Göztepe -Rize) küme düşecek zaten. Bu takımın ortalama bir takımı yenebilecek gücü yok.

Konya'nın karşısında amatör küme takımı gibi kaldık fena dağıttılar bizi kapadım maçı izlemeyi bıraktım zamanımı bu boktan takım için boşa harcayamam Netflix'ten dizi izleyeyim bari

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklımızı alıyorlar sahada aklımızı

Çok iyi izlemişiz Konya'yı gerçekten

kerem cikmali yada direkt 2.forvet olmali

Son bir aydır başımızın etini yiyorlardı Pulgar Pulgar diye. Taylan bile bunu top diye oynar.

Torrentle alakali bir durum yok bence suan. Senden daha kaliteli bir takimla deplasmanda oynuyorsun. Birde adamlarin her geldigini iceri aliyorsun. Torrent ne yapsin ki? Ya da Mourinho olsa ne yapacak?

Geri
Üst Alt