⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Berkan sürekli top isteyip dağıtmak istiyor o kötü tekniğine rağmen Cica sürekli saklanıyor Konyalıların arkasında

50 kere dedik gomis maça başlamamalı 90 dakika çıkaramaz, mostafa çok yoruyor defansı diye. Ayrıca bok var şu kadroyla sürekli oynayıp duruyorlar: Her hafta 3-4 oyuncu değişmek zorunda mı? Geçen maç 2 asist yapan adam 18’de yok, geçen hafta en berbat oynayan Emre Kılınç 11’de

Konyada boktan ama bizim yanımızda Barça gibi gözüküyor yemin ederim. Amatör takımı gibi oynuyoruz.

Kerem de GS kalitesinde değil.cidden Harry,onyekuru,bruma kendisinden çok daha iyiydi.iyi paraya satsak hayır demem.Nelson hariç bu takımda kimse kalsın istemiyorum.belki Berkan yedek olarak kalabilir birde.

O macta 7. golden sonra yedek klubumuzun barcelona takimini alkisladigini gorur gibiyim
kaybetmeyi çoktan kabullendim lütfen 5 ten fazla olmasın diye dua ediyorum. hikmet karaman falan bile olsa kapanır fark yemezdik ama bu torrent in takımı kabak çiçeği gibi açılıyor gelen giden rahatça gol atıyor. torrent ile barca maçı tarihi hezimete gider çünkü adam zerre savunma yaptırmayı bilmiyor.

Taylan her ne kadar beğenmesem çok eksiği olsa bile bu Pulgar'dan 10 kere daha iyi futbolcu. Bu adam pas bile atamıyor. Zaten kötü olan takımın üzerine kötü transfer. Bravo Terim bravo yönetim büyük iş.

aynen cicaldau hep baskalari pas atsin oyle yonet takimi sen bak ama

Geri
Üst Alt