⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Daha pozisyonumuz yok

Pulgari ilk haftasi cöp ilan etmistim ceza yemistim, degisen bisey yok hala cöp. Gram sorumluluk yok. Morutan'i Boey'i begenmeyen Hoca, yalnis transferler diyen bu Pulgar'da ne görmüste aldirmis.?!?

Ben dengesiz koştuklarını düşünüyorum,iki saçma gol yedik ikiside koşmalarından değildi bizim dikkatsizlikten geldi ,eğer yorulurlarsa maçı ele alabilirsek maç dönebilir tahminen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yorulmaz bunlar işte öyle kolay kolay. Kaç aydır izlediğimiz Konya. Sanki ligin ilk haftaları gibi yorumluyorsun renktaş. Maç buradan dönerse biz ekstra oynarsak döner. Konyaspor bizden 4-5 gömlek daha iyi takım maalesef. Son haftalardaki düşüş kandırmasın. Trabzon'a yenilip şampiyonluk iddiasını iyice yitirdikten sonra saldılar biraz ama taş gibi takımlar maalesef.

İki maç kazanınca izleyelim dedik, demez olaydık. Terim’in kazıkları ve Elmas’ın çöp hoca tercihi sinirlerimi zıplattı. Bu seneyi bir şey izlemeden kapatmalıyım

Gomis denen turşu fıçısı, dün akşam paraları sayarken sarhoş olmuş!.

Dakika 11 de açtım ve dedim takım fena oynamıyor sonra 2-0 ve şimdi oyunda hüsran

Orta saha ne top yapabiliyor , nede top kapabiliyor.

Bu klüp konya kadarda bir kadro kurup top oynayamaz mı ya ?

yok abi kadro madro hiikaye bundan sonra kimi oynatırsan oynat orta saha yok ve olmayacak işte... gerisi hikaye

Geri
Üst Alt