⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Cicaldau büyük yetenek
Olman gereken yerde olmasan farkedilirsin
Ama orda bile farkedilmiyor

Terim en büyük suçlu. Terim kovulması doğru, bu torrente sabır gösterme olayi ile alakasız bir durum. Torrent terimden bile kötü hale getirdi takımı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım kötü de daha kötü hale getirdi denemez şu anki haliyle abartmayalım zaten dediğim gibi sene sonuna kadar sabredilmeli başka imkanımız yok

Her hafta her maçta yazmaktan bıktım ama bu takım gerçekten boktan bile değil. Ulan bir tane çalım atacak, ince oynayacak bi adam olmaz mı bi takım. Bu takımı kurmakta emeği geçenlerin allah belasını versin. Tüy kadar emeği olanlar gün yüzü görmesin. Yeter lan her maç sinir stres yüklenmekten bıktım. Ulan bi hayatta hiç mi bişey yolunda gitmez

Adam akıllı asist yapacak oyun kuracak adam yok orta sahamız zaten hiç bir yeteneği olmayan adamlarla doldu. Top kapmayı geçtim topu rakibe vermese orta sahamız yine birşeyler olacak.

koskoca Galatasarayın ilk 45 dk da tek bir pozisyonu yok güya rakibin 5-6 maçını izliyorlar çalışıyorlarmış bu nasıl çalışmak emre yok boey yok cica hiç yok

Hele su konyaya bak kümeye ve 3 3 diye bagiriyor. Oyuncularda gram ruh yok

Cica Berkan Pulgar bu kadar vasıfsız etkisiz kötü bir Galatasaray orta sahası görmedim. Barış Özbek, Ayhan Akman, Mustafa Sarp orta sahası bile daha fazla karakter ortaya koyardı. Mustafa Sarp formayı yırtar, Ayhan daha aktif olurdu Cica'dan. Barış Özbek de bu Berkan denen arkadaştan 3 kat daha teknikti. Dillere nam salan BAM orta sahası bu orta sahadan daha iyiydi. Yazık Galatasaray'ıma.

Geri
Üst Alt