⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Şu Tugaya da acayip kıl oluyorum yav.

Gomis ikinci yarı girip Moha ile bir sahada olsaydı sanki daha mantıklı olurdu. Bu maçtan böyle çok büyük beklentim ne yazık ki yoktu. En kötü 1 puan koysak cebe iyi diyordum. Du bakalım, ikinci yarı ne olacak...

Şu ana kadar o arzuyu alamadım. Maça konsantre bile olamadım izleyen olarak. jk maçı da husumetli bir maç olduğundan Rize benzeri olacaktır. Öyle hissediyorum. Evimizdeki maçları alsak iyi olur. Ben bir iki maç harici dışarda kazanacağımızı düşünmüyorum zaten.

xG 0.05 ne lan. Siz suçlu değilsiniz sizi bu kulübe layık görenler utansın

Şu an sıralamada bizden aşağı olan Kasımpaşa, Göztepe ve Giresun’dan daha kötü takımız.

Gedon hazır değil diye Pulgarı almak sene başı Berkana 4 cicaldauya 6.5 ya bunlarda ne buldular bu parlasrı gömdüler. Gençleştirme güya altyapıdan 0 oyuncu yiyim böyle gneçleştirmeyi. Sene bitmiş artık düşmeyiz ya 1 2 oyuncu oynatın belki parlar ama yok.. Galatasaray bu değil bu yönetimi ibra eden ne haindir

Cicaldao'num en berbat maçı.
Resmen sahada yok.
Berkan ise ortasaha yerine 10 numara gibi oynuyor.

Mostafa oyuna girip çift forvete dönmeliyiz

Takim sahada yürüyor,iki mac kazandilar diye bu kadar gevseklik nedir?zaten yetersizsiniz.dogru 11 dediniz,geldiniz yine torrenta laf ediyosunuz.bu takim bir ileri-2 geri gider sezon sonuna kadar.eldeki kadro bu

Geri
Üst Alt