⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Hani Pulgar Yeni Melo olacakti Lan dil mil Cikartiyordu.Bu sosyal Medyada Analiz yapan adamlarda bizim gibi videolarini seyredip yorum yaptiklari ortaya cikti.
Iyi de ben videosunu da izledim. Videolarda bile iyi durmuyordu. Hatta mesajimi bulabilirsin. Hantalligi videolarda bile belliydi.
Adam gibi is bulamayan spor yazari oluyor herhalde.

Geçen hafta da Rize'nin erken golü bulması ve Korkmaz'ın takımı yaslaması sanki bize yaradı. Ön alan baskımızı Konya pasla ne biçim kırıyorlar. Torrent'in top bizdeyken oyuncuları saha içine dağılımı yanlış bence. Alanya-Göztepe maçları da aynıydı. Bir de PvA içe geldi diye medyanın konuşması Konya'nın önlem almasına yol açmış. Direkt kapatıyorlar orayı. Bizim oyun planı işlemiyor. Maçın başı uzun atarak başlayınca eyvah dedim zaten. Gomis bitti 15'te. Sanki yanlış planla sahadayız. İkinci yarı oyun planını değiştirmeli.
Yanlış plandan ziyade kendi planını bozmuş Torrent zaten mesela Gomis'in uyuması 2 pzosiyonu hiç etti. Mohamed rakibi yormadave preslerde daha etkili o yüzden Gomis'i kullanma biçimi çok doğru diyordum ama bundan kendi vazgeçmiş. Her ne kadar Omar'ın eksikleri olsa da defasnta işimize çok yarıyor özellikle geriye koşularda diyordum bunu da kendisi bozmuş. Pulgar'da hazır olmayınca adamlarda 2 pozisyon 2 gol oldu zaten.

Donmesede Torent Hocamin vardir bir bildigi Cunku Rize ve Goztepeye yendi

Ben adama inanıyorum arkadaş,inanmayan inanmaz,haa haksız çıkarırsa gs den üstün değil ezer geçerim totentide guardiolayıda.ben torente 3 ay şans versem daga terime verilen zamanın çeyreği ediyor .mesele terim değil örnek olarak uzun kaldığı için yazdım.torente kurmadığı kadroyla bile 3 ay şans verilmemesi benim için adil değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

değişiklik yok inanılmaz gerçekten ne sınavmış be

Allah insana Terim Bali versin diye bosuna demiyoruz hagi popesculu kadroya denk geldi isim yapti sonra kotu kadroya geldi rezil transferler yaptirip cekti gitti sonra yine iyi kadroyu buldu selcuk melo elmanderli kadro sonra yine tudorun kurdugu iyi takima denk geldi su kadrolari terime degil baska hocaya versen oda 8 olmasa 6 kere sampiyon olurdu

Bizim kadro yapisiyla senolda dunya 3.oldu sonra imparator mus adam iyi kadrolarin emegini yedi gitti Terimi terim yapan Galatasaray dir bu kadar basit alin iste kurdugu kadro ligte sonuncu takima bile ustunluk kuramiyor en az 4 5 senemizi caldi
Aynen fiorentinada milan da falan aynen

- Burak Elmas sadece bir kukla, kulübü Faruk Süren yönetiyor bence. Seçildiği dönemden beri yaptığı hemen tüm hareketler bunu gösteriyor.

- Karakterinin süt oğlan tadında olduğu hiçbir baskıya göğüs gerememesinden anlaşıldı.

- Terim’i sezon sonuna kadar tutmaması büyük hataydı

- Gedson’u almaması ise kırmızı çizgiydi. Bu sene UEFA’yı alsak yine de gitsin, gitmeli. Taraftarı anlayamayan, Galatasaray’ın hikayelerini öldüren zavallı bir adamcıkmış ne yazıkki…

- Yok Hamamcı, yok Öztürk, bana göre kulüp liseli kelepçesinden kurtulmadığı sürece hepsi aynı şeyin laciverti…

Yanlış plandan ziyade kendi planını bozmuş Torrent zaten mesela Gomis'in uyuması 2 pzosiyonu hiç etti. Mohamed rakibi yormadave preslerde daha etkili o yüzden Gomis'i kullanma biçimi çok doğru diyordum ama bundan kendi vazgeçmiş. Her ne kadar Omar'ın eksikleri olsa da defasnta işimize çok yarıyor özellikle geriye koşularda diyordum bunu da kendisi bozmuş. Pulgar'da hazır olmayınca adamlarda 2 pozisyon 2 gol oldu zaten.
Boey barcelona maci icin ritim tutsun diye oynuyodur

Hoca tek 1 pozisyonu olmayan takımı aynen sahaya sürdü :red:

Çaprazdan açılan ortalarda zaafımız hep vardı. Benzer golleri Trabzon ve Marsilya maçlarında da yemiştik. 2. gol biraz şansa oldu. Önüne düştü adamın.
Bazı gollere bir şey diyemiyorsun cidden. Karşı takımı tebrik etmek gerekiyor. Yine de ilk gol konuşmamaktan kaynaklandı bence. Pulgar Ahmed Hassan'a koşmak yerine Marcao'yu uyarması gerekiyordu sanki. Ama dediğim gibi Konya iyi takım.

Orta saha filan kötü ama bizde gittik Fatih hocayı gönderip aynısının yabancı olanını getirdik taktikleri oyuncu değişiklikleri ilk 11 seçimleri hep aynı ne değişti...

Geri
Üst Alt