⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Keske Ft varkende boyle ilimli olsaydiniz.Sonrada millete laf cakmaya calisiyonuz.

Terim'in en büyük hatası, yanındaki yardımcılardan değişikliklere başlamaması ve miladini doldurması. Üç sene ligde sıfır kupa, onun kadar kredi verilen bir başka biri oldu mu ki? Ben ılımlı olsam ne olmasam ne! Ben taraftarım. Ben iyi, iddialı bir GS izlemek istiyordum. Zaten TR kupası mücadelesi devam etseydi, gönderilmezdi
Ayrıca AL başarısını söyleyen ve hakkını yemeyenlerden de biriyim. Torrentin de eksiklerini diyorum. Bana göre ancak YD olabilir. Siz bence işinize geldiğinizi gören birisiniz. Sankii adamı ben kovdum, yetkili mercii benim de benden hesap vermemi bekliyorsun. Komik 🤣🤣

Torrent 2-0 geride olduğumuzun farkında mı ya neyi bekliyor pulgar için

yapma sakin degisiklik yapma bir tarafina sol degisiklik haklarini

Adamlar hicbir mudahele olmadan orta sahayi geciyor. Bu Torrent ve ekibi acilen yollanmalidir. Ne yazik ki su an futbolculari yollayamiyoruz.

Berkanın ceza sahasında bir kere bile olumlu harket yaptığını görmedim

Allah ım çıldıracağım... ulan eksik oynuyoruz yahu!! 11 e 11 oynayasak bişeyler yapabilriz

Torrent sabah 8 aksam 8 floryadayim dirsek curuttum kafami kaldirmadan calisiyorum demisti bein roportajinda. Acaba bu takimin neyine calisiyor merak ettim

ulan bıktım bu hakemlerden
top bizde atağa kalkıyoruz faul caliyor avantajı uygulatmıyor

Geri
Üst Alt