- 12 Ocak 2013
- 48.779
- 56.210
- 4.128
babel filan izliyoruz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altay ve Malatya'yi yeneriz, diger maclarda alinacak sonuclara göre Torrent görevi birakabilir.İlk yarı sahamızda oynadığımız maçta da kazanmış olmamıza rağmen, oynadığı futbolla Konyaspor, bizim takıma tecavüz etmişti. O kadar ki, her maç için olmadık hikayeler uyduran muhterem Fatih Hocamız; ''İyi futbolu başka maçlarda oynarız artık'' demek zorunda kalmıştı!..
Konyaspor ligin en iyi takımlarından biri. Sezona girdiğimiz ''Ucube'' kadroyla bizim boyumuzu aşıyor maalesef. Ara transferde takıma katılan 'bedava' birkaç futbolcuyla değişen pek fazla bir şey olmamasını normal karşılamak durumundayız. Torrent yerine Pep-Klopp koalisyonu kursak bundan fazlası zor idi...
Yeteneksiz denmez de ne bilim pek bi ekstrası yokBu gözler ne kanat oyuncuları izledi, bu kerem kadar yeteneksiz olup da erkenden oldum havasına gireni görmedim.
Yasin bundan 2-3 kat daha yetenekliydi. Olcan falan seviyesi adam sırf kötü dönemde geldi diye başımıza messi kesildi. Tek yaptığı kaleyi gördüğü yerden vurmak. Herhangi bir asist yeteneği yok adamın.Yeteneksiz denmez de ne bilim pek bi ekstrası yok
Son dönem ft si ile arada fark yoktorrent'le başaracağımıza inanıyorum açıkçası