- 12 Ocak 2013
- 48.759
- 56.171
- 4.128
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haritaya gore ikinci yari gol ya da goller bulup,maci kazaniriz demistim.ilkyari bjk gol atabilir diye düşünmüştüm hatta.ama ilkyari skoru alinca ikinci yari rolantiye aldik.ikinci yari isteseydik fark yapmak icin cok uygundu diyor harita![]()
taraftar agresifti bayaa ama tedirginlik üstümüzden çıkmış değil.maç dönermi tedirginliği bitene kadar sancılı olacak.Macin tekrarini izleme vakti ,barcelona macinda taraftarlar daha agresif olmali begenmedim bugün
Yok,yaniltan Galatasaray diyelim.maci alacagimiz belliydi.ilkyari goller gelince,barcelona macini dusunerek frene bastik.demek istedigim o beklediğiniz fark gayet mümkündü saldirsaydik,aksi bi durum yasanmazdi.ama bazen harita umut vermiyosa,yeterince istersen haritayi da yenersin.yani benim soylediklerim hep ihtimal.Olay Galatasarayin mucadelesinde ve isteginde.İyi insan olmanin ve kötü insan olmanin kendi elimizde oldugu gibiharita yanılmış bu sefer
70. Dk cep telefonla şov yakismadi. Saha kenarindaki taraftarlar daha agresif olmali bence. Barcelona macinda ins. Istedigimiz sonucu alir turu geceriztaraftar agresifti bayaa ama tedirginlik üstümüzden çıkmış değil.maç dönermi tedirginliği bitene kadar sancılı olacak.