⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

3 gün sonra barcelona maçi var 2sinden birini tercih etmek gerekecek.Burda yorulurlarsa bizimkiler barcelona macinda 2 3 tane yeriz soyleyeyim.

Şahsi fikrim yedek ağırlıklı kadro. Tjk maçları hep oynanacak, barça maçı 1 kere.

Barca maç biletinin 4 saniyede tükenmesini tuhaf buldum ,emektar taraftarlar ,bilet alamayan taraftarlar kesinlikle pislik varsa iptal ettirmeli tekrar satışa sunmalarını sağlamalı.
O maça taraftar gitmeli paralı seyirci değil.paralı derken parası olupta taraftar olanda çoktur,demek istediğim o tribünler taraftarla dolmalı.twettırda başlık açılıp tt yapılmalı ,pislik dönmüşsse iptal ettirilmeli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Angarya bir maç ben konsantre olamıyorum. Umarım futbolcular olurlar. Susturmak lazım teşvikçileri.

0 risk gireriz maça umarım. Bu karaktersizler sakatlamak için bile sert oynar.

Aslinda tam Halil denen kerkenez'lik bir macti. Süreceksin sahaya mal mal yürüyüp dursun.

Angarya bir maç ben konsantre olamıyorum. Umarım futbolcular olurlar. Susturmak lazım teşvikçileri.

Bu maçı almalıyız bu derbi maçı felan denirse oyuncular odaklanamaz ,ama bu maç barca maçı provası ,işte şöyle şöyle oynamamız lazım dersek oyuncular farketmeden derbi maçını kafalarında oynamış ve hazırlanmış olur.

Yani karga maçını barca maçına yem olarak atmamız lazım oyuncularımızın önüne teknik heyet yapmalı bunu.oyunculara karga maçını odak noktası haline getirebilmemiz için barça maçını öne sürmeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt