⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

Eger dogru duzgun transfer yapilmayacaksa babel kalabilir. Bende sevmiyordum basta ama herife ne gorev versen onu yapıyor. Barca macinda bi ara amel defteri kapanacak sandım lan. :asd: bayagi efor harcıyordu + oyun zekası da mevcut. Gel vazgec bu inattan

Kar yağmasiydi eğer bu maç güzel bir havada oynansaydi kargaları ezip geçersiz öyle bir hava olmuştu.

Ancak kâr yağması, erteleme talepleri vs. Derken hem bu maçı hem Barça maçını tehlikeye attık.
Tamamıyla negatif bir hava oluştu
Bence aksine bunların söylemleri bizim açımızdan maçın önemini arttırdı.

Eger dogru duzgun transfer yapilmayacaksa babel kalabilir. Bende sevmiyordum basta ama herife ne gorev versen onu yapıyor. Barca macinda bi ara amel defteri kapanacak sandım lan. :asd: bayagi efor harcıyordu + oyun zekası da mevcut. Gel vazgec bu inattan
al bedava topçular; sal Babel i

Maç hakkında yorumlarım :D
FNtq2d_XoAg47DC

Yedek takımla çıkıp yenmek çok onur kırıcı olur onlar için.

Pena
Omar Nelsson Marcao Ömer
Pulgar
Emre Morutan Cicaldau Barış
Gomis

Kale ve stoperler hariç full rotasyon yapılmalı Barça maçı adına.

Barca maçından daha önemli bir hale geldi.

Niye bu maçı bu kadar kan davası haline getirdik anlamıyorum.

Yahu Beşiktaş’la ilk defa mı oynuyoruz? Kazanırsak ilk defa mı kazanacağız? Kaybedersek ilk defa mı kaybedeceğiz? Yoo, bir kere kazanmak ya da bir kere kaybetmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

Bu maçı olabildiğince sakin bir havada yedek ağırlıklı bir kadroyla atlatmak gerekirdi. Bizim Başkan işi iyice boş yere gerdi. Barcelona maçı öncesi saçma sapan iş oldu.

Geri
Üst Alt