- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Keremden sonra en faydali oynayan herif olm ya. Barca maçında da iyiydi bayagı. Vazgeç bu inattanHayır. 3 ay kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremden sonra en faydali oynayan herif olm ya. Barca maçında da iyiydi bayagı. Vazgeç bu inattanHayır. 3 ay kaldı
Feg+Babel gitsinKeremden sonra en faydali oynayan herif olm ya. Barca maçında da iyiydi bayagı. Vazgeç bu inattan
Eger dogru duzgun transfer yapilmayacaksa babel kalabilir. Bende sevmiyordum basta ama herife ne gorev versen onu yapıyor. Barca macinda bi ara amel defteri kapanacak sandım lan.Feg+Babel gitsin
okadar tantana yaptık şu tinercilere yenilirsek büyük rezillik olur
Bence aksine bunların söylemleri bizim açımızdan maçın önemini arttırdı.Kar yağmasiydi eğer bu maç güzel bir havada oynansaydi kargaları ezip geçersiz öyle bir hava olmuştu.
Ancak kâr yağması, erteleme talepleri vs. Derken hem bu maçı hem Barça maçını tehlikeye attık.
Tamamıyla negatif bir hava oluştu
Eger dogru duzgun transfer yapilmayacaksa babel kalabilir. Bende sevmiyordum basta ama herife ne gorev versen onu yapıyor. Barca macinda bi ara amel defteri kapanacak sandım lan.bayagi efor harcıyordu + oyun zekası da mevcut. Gel vazgec bu inattan
Ömer denen futbol fakiri oynamamalipena omar nell marc ömer pulg cica emre morutan barış gomis
ozur dilerimİçi lazim bize