⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

Başkan denilen gereksiz ve fenerli yöneticilerin saçma sapan erteleme muhabbeti yüzünden Barça maçından daha önemli hal aldı,8jknin kabul etmiyecegini bile bile teklif etti tek hücreli amipler

Barça maçının etkisi midir nedir bilmiyorum ama, içimden bir ses Beşiktaş'ı dağıtacağız diyor.

Benimde ilginçtir barca maçı yüzünden ilk defa başka bi maçla ilgili ne odaklanma ne bi hiss felan oluşmuyor,yani yarın maçımız var mı bile emin ol umursama yok.hayatımda belkide ilk defa bi maç var ama yok sayıyorum gözümde o maçın varlığına sanki perde inmiş , o kadar ki odaklanmışım barça maçına.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarin fazla mesaim var, bunu kabullenmemim tek sebebi Persembe günü daha erken isten cikabilme imkanimdir.

Besiktas kimin umrunda yav su maci izlemesem bir sey kaybetmem. Barcelona macina odaklandim ben tamamen. Su maci alirsak sevinirim tabi ama olasi bir puan kaybi veya olasi bir yenilgi pek de umrumda degil acikcasi. Barcelona maci öncesi de hic bir futbolcuyu elestirmem cok rezil bir sonuc cikmadigi müddetce.

Kodumun serefsiz tinercileri.

Bu maç gram aklıma gelmiyor yav, sadece Barcelona maçına odaklıyım ben şu an. Umarım futbolcular da böyle değildir.

Bu maç gram aklıma gelmiyor yav, sadece Barcelona maçına odaklıyım ben şu an. Umarım futbolcular da böyle değildir.

İllaki yarınki maçı düşünüyorlardır ama benim düşüncem net şekilde amaç barça maçı pratiğini yapmak.yarın ki oyunumuzdan barça maçı için fikir edinebiliriz ,haa oyuncuların aklı ve ayağı sağlam basmazsaa sezon boyunca en anlamsız en berbat oyunu oynayabiliriz.

ne zaman şampiyonluk moduna girsen
cimbom koyar hevesin kaçar
kara kartal
bu alemde
senin kocan galatasaray

Bizde yedek as diye bir şey yokki.. sezonun geneline bakarsak Halil boey cica feg Babel Ömer gibi adamlar aslında as oyuncularımızdı.. Aslında şu an yedeklerle oynuyoruz zaten.. yada şöyle diyelim marcao nelson kerem dışında bu kadroda kim oynarsa oynasın fark yaratamıyor..

-------------------------Inaki Pena 🇪🇸-----------------------

-Omar 🇳🇴----Marcao 🇧🇷-----Nelsson 🇩🇰----Aanholt 🇳🇱-

----------------Taylan 🇹🇷------Pulgar 🇨🇱--------------------

---Emre 🇹🇷------------Morutan 🇷🇴------------Kerem 🇹🇷---

--------------------------Gomis 🇫🇷----------------------------

hafif yedekli bir kadro ile çıkalım. Pulgar-Cicaldau yapılabilir sadece duruma göre.

Berkan dinlenmeli Perşembe günü 15-16 km koşmalı.

Bol rotasyonlu bir kadro çıkar umarım. Boey Feg Babel Taylan Berkan Kerem kulübede olsun. Pva da olmalı ama işte insanın eli gitmiyor maalesef. Forvet Barça maçında kim 11 olacaksa diğeri oynasın. Şu aşamada kale ve stopere dokunmaya gerek yok. Bu kadar tantanadan sonra koyalım şu kuşlara

Rotasyon sart kesinlikle ve Torrent te simdiye kadar rotasyon uyguladi her mac

Pena
Omar Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan
Kilinc Cicaldau Kerem
Gomis

Barca macina göre 4 degisiklik bekliyorum

Bol rotasyonlu bir kadro çıkar umarım. Boey Feg Babel Taylan Berkan Kerem kulübede olsun. Pva da olmalı ama işte insanın eli gitmiyor maalesef. Forvet Barça maçında kim 11 olacaksa diğeri oynasın. Şu aşamada kale ve stopere dokunmaya gerek yok. Bu kadar tantanadan sonra koyalım şu kuşlara

Boey yedek olmalı,omar uefada yok,boey ALLAH korusun sakatlansa biteriz,pva da aslında önem konusunda boeyle aynı konumda.pvanın defansı sağlamdır,sakatlansa ALLAH korusun ömeri çiğ et yapıp yer dembele traore felan.iki bekimizde adaş olan ömerler olmalı.

Belliki hoca gene feg babelle barcaya karşı oynayacak,buyüzden cica morutan emre kılınç oynatılması taraftarıyım.

Bi yandanda diyorumki hoca pratik yapacaksa barcaya karşı süreceği oyuncuları karga maçında oynatacak ki pratik yapabilsin.

Ama işte feg babel mesela 7 günde 3 ağır maçı kaldıramaz.anca bi devre pratik yapabilirler

11 oyuncu da oynamayabilir ışık kan alparslan da olur

Geri
Üst Alt