SL 21/22 H:3 | Beşiktaş 1-0 Fatih Karagümrük | MS | 28 Ağustos

Karagümrük mal kaymasa zaten alacaksın topu batsuayi okadar hızlı top süremez.

Türkiye Ligi'nde kimin Beşiktaş kadar iyi kadrosu var ki? Trabzon'un kadrosu da iyi gerçi. Bizim kadro ise potansiyel olarak hepsinden daha iyi çok şükür. Bana "Beşiktaş'ın 1-2 yıl için kurulan bu kadrosunu mu yoksa bizim geleceğe yönelik kadroyu mu istersin?" deseler ben yine bizimkini seçerdim. Çünkü Beşiktaş'ın potansiyeli belli adamları var. Bizim full genç ve dinamik. Tavanları belli değil bizimkilerin ve bu heyecanlandırıyor beni.
Kardeş bence fazla uzatma bu konuyu. O pohpohladigin bjk yi geçen senede her iki mactada follos ettik. İlk maç 10 kişi kalmasak saplar gecerdik.

Adminler için rakip takımın maçlarının olduğu gün iyi oluyodur. Kuşlar hemen kendini belli ediyor. Yani şu maçtaki oyuna müthiş, kadroya müthiş demek için cidden kuş olmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ebendir kuş. Doğru konuş. Ben ligin en iyi kadrosunun kadro üstünde Beşiktaş'ta olduğunu ama beni bizim genç kadromuzun daha mutlu ettiğini söylüyorum. Beşiktaş'ın bu kadrosu 1 yıllık. Biz 4-5 yıl daha bu kadronun ekmeğini yiyebiliriz. Bizim genç kadroyu her türlü Beşiktaş'ın olmuş kadrosuna tercih ederim diyorum. Kuş mu oldum ben şimdi? Hayır yani zaten benim kuş olup olmadığımı buradakiler biliyordur az çok. Doğru konuş.

Karagümrük yürüyor sahada, saçmasapan paslaşmalar, bir tarafları kalkmış

Geri
Üst Alt