Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.509
- 12.531
- 2.868
bundan da hiç bahsedilmediKural nedir oyuna türk oyuncımu girmek zorunda, atibayı niye almadı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan da hiç bahsedilmediKural nedir oyuna türk oyuncımu girmek zorunda, atibayı niye almadı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız bizim Beşiktaş maçlarında o kadar tempolu oyun oynayan iki takım izleyeceğiz ki futbolcuların ciğerleri patlayacak muhtemelen Ali Sami Yen ve Vodafone seyircilerinin önünde. Heyecanla bekliyorum o iki derbiyi. Fener maçından daha merakla bekliyorum.Biz randers maçının 2. yarısindaki oyunumuzu 60 dakikaya yayarsak bejekenin içinden geceriz

Dördüncü hakem sergene üç yaptı parmakla hemen akabinde de üçüncü yerli necip girdi oyuna ben öyle anladımHayır ya öyle bir şey olur mu her kırmızı için içeri türk mü atacak hocalar,arkadaşların dediği gibi max 8 yabancı. necip in girmesinin kuralla alakası yok.
54Dakika kaç beyler. 10 kişi kalan takımı yenemezse Karagümrük iyi döverim bunlara
doğru 1 tahlilDönmeyecek maçı açmam
sahada en fazla 8 yabancı olmak koşuluynan diyor
9 olmadığı müddetçe proplem yok
olur mu o zaman kolladıkları bjk oyuncusu 2 maç yerdi en az ...Direk kırmızı veremedi ama