- 1 Haziran 2015
- 27.478
- 19.067
- 2.148
batşuayi atabilse 2 asistle çıkacaktı maçtan ghezzalGezzal sahada yoktu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batşuayi atabilse 2 asistle çıkacaktı maçtan ghezzalGezzal sahada yoktu yav
Kerim frei bjk ajaniKaragümrük maçın başından beri 10 hatta bazen 9 kişi renktaş
Kimse ondan bahsetmiyor
Okadar olur. Sahada siliktibatşuayi atabilse 2 asistle çıkacaktı maçtan ghezzal
Ofsayttı biri ama çalmadılarbatşuayi atabilse 2 asistle çıkacaktı maçtan ghezzal
ben de beğenmedim de iyi paslar attı yine üstatOfsayttı biri ama çalmadılar
Mozart arada boş yapıyorsun, Ghezzal bir cacık oynamadı.
Ama bunu anlatamazsın onlara hadi onlar Galayasaray düşmanı eyvallahta içimizdekiler bile.bir çoğu aynı görüşteydi. Valla ben bu sene takıma güveniyorum.Her maç özellıkle fizik kondisyon olarak üstüne koya koya gidiyoruz.bunu bile kabul etmiyorlar renktasUlan biz o maçta bir sürü gol kaçırdık. O da bizim malligimiz baska
Ghezzal çok iyi pasör zaten de bugün hiç sallamadı maçıben de beğenmedim de iyi paslar attı yine üstat
bu işleri yapıyor bu adam.
Yerli kuralı en çok Anadolu takımlarını etkiliyor doğru düzgün yerli yok üstüne seyirci avantajı iç sahada puan kaybı zor gibi.
olur mu oyle deme bizimkini yanına cırak alır dıyorlar buradakıler, ama sımdı nedense seslerı cıkmıyor pekYa bırakalım hala hakem falan. 45 dakika 10 kisi oynadi Beşiktaş pozisyonu yok karagumruk. Beşiktaş fark kacirdi 10 kişiye rağmen ki Beşiktaş iyi oynadığında değil. Şu karagumruk ligin en kötü kadrosu ve hocası. Umarim küme düşer.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi