SL 21/22 H:30 | Fenerbahçe 2-1 Konyaspor | MS | 20 Mart

Arap ismailin fbye yaptigi katkıyı yapabilecek bir td bulamadi bizin capsiz yonetim gitti beden egetimi hocasi getirdiler dalga gecer gibi

Konyasporun mağlup olacağı belliydi bizim maçta köpek gibi oynayan takım bugün 2 pas yapamadı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerin orta sahası var bizim yok. Crespo'nun attığı pasa bir bak. Adam. 90 dakikadir koşuyor ne yapmasıni biliyor birde Taylan ve berkana bak başka birsey demeye gerek yok.

spiker maçtan sonra ortada 3'lü çektirmeli

Fenerde bugün gümbür gümbür oynamadı rakip sahada pres yapmadı sadece bekledi konyaspor

Fenerde her zaman tehdit var, yetenekli ayaklar var formsuz olsa da olmasa da. Bizde 2 tane kaliteli ayak var birisi Kerem diğeri de canı isteyince oynayan Feghouli.

Bizim oyuncularin cektigi sutlara bakin, birde bunlarin. Bariz kalite farki var maalesef. Ben ilk defa bu kadar kotu sut ceken oyuncu toplulugunu gordum Galatasaray'da.

Fenerbahçe’nin bizden daha iyi bir hücum hattı ve orta sahası var. Forvetleri, doğru düzgün bekleri yok sadece. Fenerbahçe’nin yedek kulübesindeki orta sahalar bizde direkt 11 oynar.

Fenerde bugün gümbür gümbür oynamadı rakip sahada pres yapmadı sadece bekledi konyaspor

Bok hatta bombok bir takımımız var kabul edelim bu gerçeği. Fb nin bizden üstün olduğunu kabul etmek gerekiyor.

GscimbomMobile

Arap Ismail gibi bir hoca ile 2. olacaklar. Kadrolarida fazla iyi falan degil. Nasil boktan bir lig bu.

Adamlar her maç son dakikalara doğru golü buluyorlar çünkü gol arıyorlar atma tehditleri var bizde yok.

Çuvalla transferi yaptılar ama en çok iş yapanı bedava alins crespo cikti

fener'in kadrosu bizden iyi

ismail'in torrent'ten iyi gitmesi normal

bu torrent'in hiç suçu yok anlamına gelmez ama gerçekleri saptırmayalım

1-0'dan maç veriyoruz, adamlar 1-0 geriden maç alıyor.

Bu kadar net.

İsmail Kartal da da iyi sabır var he. Nerden aldı takımı nereye götürüyor, başkanı çıkıp sürekli yeni antrenör arıyoruz açıklaması yapıyo.

Adam iyi motive oluyo Vala.

GscimbomMobile

İçeride bunlar bizi yener bu sefer çünkü bizim takımda hiç ışık yok malesef

Geri
Üst Alt