⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

Muslera gerçekten sakatlıklardan sonra bitik. Yahu daha maçın başında yine pas hatasıyla gol yediriyordu. Pena kaç kez çıkıp aldı duran toplarda Muslera çıkmıyor inatla çıkmıyor. Oyunu kurulumunda yine kendisi yüzünden zorlanıyoruz bomboş adama topu atamıyor attığı top yüksekten gidiyor.
Eski sevgiliyi terk etmek zor geliyor

kendi oyuncusuna üstelik onca maç üst üste oynayana mal falan demek serbest mi yav
ben, maganda ve götü her sıkıştığında pubisi atan kekoya çöp dedim diye infaz ediliyordum azdaha

Vasat ortasaha önünde top kaybeden kısıtlı yetenekler emre ve Morutsan olunca sonuç şaşırtmıyor tabiki. Gol atabilecek oyuncu sayısı 3, koca takımda.

Kadro kalitemiz belli üç tane zor maç oynadık. Bu oyuna bu kadar sövmenizi anlamıyorum. Çatır çatır oynayamayacağımız belli zaten. Son saniye yemeyip dayanmalıydık.
Zor maclarin hicbiri Antep’e karsi savunma yapamamak icin bahane degil. Hucum yapip gidip gelenezsin anlarim ama sen oyunu en rahat oynatacagin kendini yormayacagin 25metreye sigdiramiyosan problem vardir.

Aynen pena alsa uçar alırdı o topu. Geldiğinden beri kaleye her gelen top gol olan Pena hayranlığı nedir anlamıyorum. Muslera nın golde en ufak bir hatası olmadığı gibi ilk yarıda en iyi oyuncumuzdu.
Komedi gibisiniz ya Pena kaç kere duran toplarda bu tarz yavaş yukardan ortalarda çıkıp aldı topu. Yine maçın başında Muslera'nın hatalı klasikleşmiş gol yedirme pasından pozisyon verdik daha maçın başı. Arkadaş kişilere bu kadar bağlanmayın adamın sakatlıklardan sonraki performansı kötü bu kadar basit.

Göbek dökülüyor morutan da dökülüyor. Gomis ruhunu teslim edecek gibi dk 60 da.

berkanın sağ iç başlaması hataydı sonra değişti ki o ara gol geldi ve oyun iyiye evrilmişti

emre morutan ve gomis resmen 8 kişi oynatıyor takımı

babel ve feghouli girebilir

Barca maçından sonra sezonu bitiren topçular var.

Bir Morutan'a bir de Maxim'e bakıyorum bizi kaziklamislar resmen.Hatta Cicaldau'yu da katarsak 10 m.euro bir Maxim yapmıyor.

Biz geçiş oynayamıyoruz. Farkında mıyız bilmiyorum ama 2 Barça + Beşiktaş + bugün ki ilk yarı. Rakip üzerimize geldiğinde kapılan topları harcamak veya kaybetmek dışında bir şey yapamıyoruz. Halil-Kerem bağlantısı geçişlerde önemli fayda sağlıyordu bize. Ancak Halil de felaket durumda.

Geri
Üst Alt