⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

domenec_torrent_galatasaray_da_18_yil_sonra_bir_ilki_basardi_h186605_bfeb4.jpg
ü

I love you Hodjzam

Ben bir taraftar olarak hala Barcelona maçının etkisinden çıkamadım. Bu maç zerre ilgimi çekmiyor şu an. Futbolcular çıktıysa eğer helal olsun onlara.

Yarın bakalım merakla bekliyorum maçı. Kaybedersek takıma kesinlikle sitem etmeyeceğim.

Bu işten para kazanan adamlar bir zahmet önceki maçın etkisinden çıkıp topunu oynasın. Fiziksel yetersizlik olabilir ona lafım yok.

10 günde 4. maç

Ve mutlak kazanmamız lazım

Bizim ve Altay'ın kazanması lazım bugün. İzmir takımlarından minimum biri kalmalı. Düşecekse FK düşsün. Önce gidin batırdığınız ve batmasına göz yumduğunuz Gaziantepspor'un hesabını sorun da sonra Süper Lig'de bir takımınız olur.

Seneye kadroda olmayacak babel,feg,halil gibi adamlar çok zorunda kalmadıkça oynamasın.morutan ve cicayı kazanmaya bakalım.

Kalede Muslera olacakmis

Ben bir taraftar olarak hala Barcelona maçının etkisinden çıkamadım. Bu maç zerre ilgimi çekmiyor şu an. Futbolcular çıktıysa eğer helal olsun onlara.

Yarın bakalım merakla bekliyorum maçı. Kaybedersek takıma kesinlikle sitem etmeyeceğim.
Cok sacma bi bakis açisi Barcayi zorladiysak bu ligdekilerin icinden gecmemiz lazim demeleri lazim futnolcularin Sen Barcanin stadindan cik,Nefte Bjkyr ufle,Barcayi zorla git kiyritik bi Anadolu takimina yenil.Iste bu mac secme oluyor.Bu sene bu yuzden bu durumdayiz.Catur cutur gitmeliyiz antepe

Gaziantep - Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

1647771750220.webp

takım çok yorgun o yüzden puan kaybı muhtemel bence ama 1 puan alabilsek iyi olur şu küme korkusu bitsin artık

1 Point totemini devam ettirme kararı aldım.

Geri
Üst Alt