⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

Bir de kerem 35 milyon nelson 20 milyon diye aniranlar var.

Aga 35 milyona bu takimin tamamini satin alirsin

Iyi bir takimda kerem 35 olabilir ama bu rezil takimdan hicbir oyuncuya 15 milyonun uzerinde vermezler

Mustafa oyundan çıkarken kart gördü kaldık 90 dakika gomise

1647787488711.webp

Karagümrük 0
Fener 0
Malatya 3
Altay 1
Sivas 1
Başakşehir 0
Adana 1
Antalya 0
Kümede kalırız zor da olsa herhalde.

Herifler 7 maç sonra galip geldi. Büyüklüğümüz can simidi olmamızdan kaynaklanıyor olabilir.

Maçı izleyemiyorum ama 1-0'dan yine maç vermişiz. Torrent konusunda jk ve Barça maçlarının aldatıcı olduğu ortaya çıkmış. jk'ye de maçı veriyorduk az daha.

Fatih terimin kulübe kazandırdığı çöpler. Evet başarılarının yanına yaklaşan yok ama kulübe verdiği zararında yanına yaklaşan yok
transfer şans işidir ozi abi terim kadro kurmayı bilmiyor olabilir ama kerem nelson marcaoyu da o aldırdı

Gedsonun alınmaması büyük fiyaskoydu onu kabul ediyorum ama 5-6 milyon eurolar döktüğün oyuncuların böyle fiyasko çıkmasıfs kabul edilemez. Transfer konusunda geçmiş yıllardada terimin sicilinin temiz olmadığını hepimiz biliyoruz yeni bir şey değil.
Renktas ben Cicaldao nun transfer listesinin sonlarında olduğunu ve yönetimin anca onu alabildiğini düşünüyorum. Kerem Marcao Nelsonda Terim'in transferleri illaki tutmayanda olacak

Geri
Üst Alt