⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

Bu sezon daha çok 2-3 gol yeriz anadolu takımlarından. Kadıköy mağlibiyetinden sonra Elmas ve Torentin ipi çekilir. Aslında Torent bişeyler vaad ediyor ama tutunamaz.

Yedekkiler de fark yaratacak adamlar değil ki, değiştirince de fark etmiyor genelde. Milli arayı iyi değerlendirmek gerekiyor. Takımdan gideceklerin listesi de kabarık. Berkan çok yeteneksiz gerçekten ilginç.

Başkanın son maçı olur inşAllah bu maç..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Sezon başından beri öne geçip yenildiğimiz veya berabere kaldığımız 10. maç olmuştur.

Ben marcao'nun yerinde olsam soyunma odasında başta berkan ve Taylan'a siz ne ayaksınız lan derim. Pulgar bu adamlardan kötü olamaz ben buna inanamıyorum. Ayrıca muslera'yi cok sevmeme rağmen kaleyi pena korusun. Muslera'nin devri bitmiş.

Ben bekliyorum jeneriklik gol yememizi. Buna rağmen kalecimiz önde yakalanıyor.

Figo bir de orta sahadan atsın tam olsun. Dua edelim Beşiktaş'ı yendik. Yoksa çok başka şeyler konuşuyor olurduk.

Torrent gider ya da kalir ama herkes bu macta takimin cok yorgun olacağını biliyodu,iki sagbekten biri hasta biri sakat.mohamed cezalı.morutanda oynadi ama eldeki malzeme yetmiyor iste.one gecsen bile bir yetenek yoksunu maci katlediyo

Geri
Üst Alt