Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.964
- 10.468
- 2.223
Embesillere bak cimbom kümeye diyor..kimlerin diline düştük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kimse banlamak gerek.Bir de besincilik hesaplari yapanlar vardi. Ligde kalsak yeter. Iyi ki altay yenildi bugün
Pulgar berbat ya, ben futbolcu olduğundan bile şüphelendim.Ben marcao'nun yerinde olsam soyunma odasında başta berkan ve Taylan'a siz ne ayaksınız lan derim. Pulgar bu adamlardan kötü olamaz ben buna inanamıyorum. Ayrıca muslera'yi cok sevmeme rağmen kaleyi pena korusun. Muslera'nin devri bitmiş.
Şunlara da maç vermek gerçekten özel yetenek gerektiren büyük bir başarı!
Kimle yapacak yedekte kim var maci degistirecek hepsi ayni bokun laciverti kadro kotu hocayla olacak is degil bu kadroyu kuran buyuk dehaya sormak lazim bu cicaldau morutan berkan nasil 15 milyon eder diye satsan 5 milyon vermezler torrentin kabahati yok sekersiz helva yapmaya kalkarsan bir halta benzemez bizim takimda boyle kalitesi cok cok cok eksikBu hocanın 70dk hamle yapmamasını açıklamıyor.
Neye itiraz anlamadım. Emre Kılınç pozisyon hazırladı en azından 2-3 tane Kerem'i sarkıttı defans arkasına Kerem çevirdi Gomis atamadı. Kerem ve Emre dışındakiler sahada yoktu bu gün.Yok kesinlikle başka maçı izledik.
Ali Koç bunu yönetiyor zaten. Ayrıca Ali Koç bunun yanında melek kalır o derece büyük bir Truva atı bu Burak Elmasbela oldu başımıza ali koçtan daha başarısızını zor buluruz diyordum 1 senede başardı herif
Can simidi olmak bizim işimizŞunlara da maç vermek gerçekten özel yetenek getektiren büyük bir başarı!