SL 21/22 H:30 | Rizespor 3-2 Trabzonspor | MS | 18 Mart

Ali çıktı hakem hataları için ilk yarıdaki Beşiktaş - Galatasaray maçını örnek verdi yanılmıyorsam. Asıl sıkıntı bizim yönetimde. Geçen maçta da doğradılar bir allahın kulu çıkıp da dile getirmiyor.
Altay macinda Berkan'a caldiklari penaltidan sonra ortaligi ayaga kaldirmalari gerekiyordu. Bu yönetimin o gün defteri dürüldü. Bugün sadece gölgeleri var.

Maçı izlemedim Trabzon mu sattı yoksa hakem şikesi mi?

Trabzon'un sülalesi rahat zaten , zorlamasina gerek yoktu zaten. Üzerine deli gibi kar yağıyor.

Rize arkasını kurtarmak için , daha çok çabaladı , üç tane penaltı ile aldı.

Farklı türlü düşünmek istemiyorum artık , paranoyak olduk iyice.

Karaktersiz iki camia.

Maçı izlemedim Trabzon mu sattı yoksa hakem şikesi mi?
Trabzon.Ugurcan nasıl 3 penaltıyı da aynı köşeden yedi diye sorma çünkü kalede Uğurcan bile yoktu.Her şeyi geçtim 90+4'te adam bomboş nasıl kaleciyle karşı karşıya kalıyor,en yakın oyuncu orta yuvarlakta... Rizespor başkanı bile dedi düştük diye ama son hakem operasyonu sonucunda onlarda katmerli penaltilar görülürken rakip olarak görülen Giresun,Altay, Göztepe gibi takımlara da hatalı düdükler çalınırsa şaşırmam.Tek olumlu yanı az da olsa umutları olacağı için her önüne gelen 3 puan alamaz ve puan ortalaması yükselmez ligde.

4 takım düşüyordu değil mi. giresun ve kasımpaşa kazanırsa fark korunmuş olur
Ben Altay'ın da kesin olarak düşeceğine inandığım için onları dikkate almadım. Giresun'a kazansın tabi ki.
Bu şerefsizlerin düşmesi için ne gerekiyorsa o olsun.
Dayanamiyorum bu pislik takımı görmeye artık.

Ulan hani bunlar birbirlerinden nefret etmiyorlar mıydı.

mac sonu lazyo tarafından en ufak tepki olacagını sanmıyorum,3 tane birbirinden şaibeli penaltı nasıl olur izledik

Cevaplara kapamislar : )
Rize kumeye!!

1647634933704.webp

3p yapan ts incelenmeli. Devre arası neler döndü, rize başkanı soyunma odası mı bastı araştırılmalı

Geri
Üst Alt