Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.113
- 2.489
- 1.438
Oturduk barış ı eğlendiriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY da sıkıntı kafasının çalışmaması. Topu ne zaman, nereye süreceğini ve nerede çalım atacağını öğrenmesi lazım.
O kadar da değil. Kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. Rezil bir kadromuz var.Bize tff mhk kıyım yapmasaydı liderdik bile emin ol.bizi pert etti ahlaksızlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berbat bi oyuncu bugün de berbatEmre Mor baya topcu olmus yalniz
130 kilo olan gercek ronaldo bile bu maldan iyi oynarBAYin roportajini izlemistim bi ara.
Oyun stilimi Ronaldoya benzetiyorum falan diyordu
rangers maçı mı neydi fişek gibi geçiyordu rakipleri, öyle oynar diye düşünüyordum ama çöp gibiReis bu barışı niye istedin girmesini yav bu kadar hiç bir şey yapamadı eleman. @Furkan Korkmaz
Ulan FurkReis bu barışı niye istedin girmesini yav bu kadar hiç bir şey yapamadı eleman. @Furkan Korkmaz
Bu transferde bence komisyon olayı yok.Yabancı sınırından dolayı 2-3 tane kulüp de teklif yaptı oyuncuya.Genç oyuncudan zarar etmeyiz.Ozornwafor'dan bile bonservis kazanacaz hiç hesapta yoktu Ozornwafor.5-6 maç oynayıp maç temposu kazandıktan sonra görelim Barış'ı..Barış Alper 100 bin Euro bile etmez.
Kim bilir ne vurgun yaptılar bunun üzerinden