Reis sen katılmadığın görüşe niye "tamam" yazıyosun hep, bişey yazmayıver mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sen katılmadığın görüşe niye "tamam" yazıyosun hep, bişey yazmayıver mesela.
O, onların kendi saçmalığı reis.biri covid olunca ftye sallamak için kuyruğa girenler şimdi susup kendine yakıştırıyosa bu da bana yakışıyor derim
Milli takım tdsineeskiden biri covid olunca suçlu izin veren ft oluyodu diye hatırlıyorum boeynin covid olmasının faturası kime kesilecek rtaşlar
Milli takım tdsine
Hayır ben takımı izlemek istiyorum.ulan ne güzel kafamız rahattı hep milli ara olsa keşke
Tamam yazmamReis sen katılmadığın görüşe niye "tamam" yazıyosun hep, bişey yazmayıver mesela.
Katılmadığım görüşlere tamam yazmıyorum hocam .Reis sen katılmadığın görüşe niye "tamam" yazıyosun hep, bişey yazmayıver mesela.
arap iso bile topladı takımı
bu maçı kazanamazsa hocamızı yarın itibari ile ispanyaya dehlemek gerekir
ulan ne güzel kafamız rahattı hep milli ara olsa keşke
Bu 3 maçta başımızda hangi td vardi renkdasbu ekibe karşı henüz galibiyet alamadık
2 beraberlik, 1 mağlubiyet
yenme vakti
Bu Maçı kazanıp haftaya fenere sokmamiz lazım. Acaba yenilsek haftaya mutlak kazanmamiz gerekecek bi durumda gitsek daha mi güzel olur araftayim.
Kadro farkı olduğunu düşünmüyorum bizde orta sahada adam yok onlarda 2 tane bek oyuncusu ve forvetleri yok tek fark hoca farkı...Bence bu tam olarak doğru bir ifade değil. Çünkü Fenerin kadrosu zaten iyiydi, bizim kadrodan çok daha iyi kadroları var. Normal yani.