⚽ SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan

Volkan Demirel'i de sevindirir bunlar.

Mucize olmazsa en az 2-3 yer 1 atar ligin dibine doğru gideriz.

Bir de Ömer Bayram'ı sol bek çıkartır.. Emre şov yapar..
muslera yine taylan'in kaptiracagi belli olan bir top atarsa edilecek küfür kalmadigi icin yorumsuz geceriz artik. hic bir sey degismiyor. ya taylan'a gönderiyor, varsa babel'e uzun atiyor. 2 senedir bu böyle. bir seyleri degistirmeliyiz artik.

Torrent hocanın artık farkını hissettirmesi gerekiyor.Bu maçta hem takım dinlenmiş olacak, hem iç sahada oynayacağız.Cezalı vs.de yok.

Denildiği gibi, lig Anadolu maçlarından geçiyor.Karagümrük'ü yendiğimizi hatırlamıyorum daha.Hafife almamak lazım

Avrupa yok, kupa yok, 3 günde 1 maç yok artık lütfen ideal 11 ile çık şu maça. Formsuz Morutan'ı ilk 11 başlatacak kadar, defansta oynarken bile sırıtan Semih'i sağ bek oynatacak kadar fantezilere girişme zaten 2 hafta boyunca dinlenmiş olacak takım kalan 8 maçta oturmuş bir kadro istikrarı sağla bir zahmet biz de çaycı deyip durmayalım sana ey Torrent, Barcelona maçında senin sayende iyi oynamadı takım zaten Avrupa'da iyi oynuyordu, lig için yaptığın bir dokunuşu görelim be adam yeter artık sıradan Anadolu takımlarında 3'er 5'er gol yediğimiz.

neyse ki karagümrüke yüklü girebildim

Ben şunu biliyorum ki, Galatasaray sezonda hedefsiz kaldı mı, son maçları çekilmez oluyor.
Kadro, teknik direktör fark etmeksizin.

Salar bizimkiler. Maçtan umudum yok, Karagümrük yenerse sürpriz olmaz bana.

Torrent geldiğinden beri maçlar K.G var ve 2.5 üst ve ekseriyetle mağlubiyetle bitiyor.

STSL : 10 Maç 3G 2B 5M A.G: 15 Y.G: 21 A: -6

Hatayspor 4-2 Galatasaray
Galatasaray 1-3 Kasımpaşa
Galatasaray 1-2 Trabzonspor
Alanyaspor 1-1 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Kayserispor
Göztepe 2-3 Galatasaray
Galatasaray 4-2 Ç. Rize
Konyaspor 2-0 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Gaziantep 3-1 Galatasaray

Barcelona 0-0 Galatasaray
Galatasaray 1-2 Barcelona

Galatasaray 2-6 Tuzlaspor

13 Maçta 3G 3B 7M 18 29 -11

Torrent geldiğinden beri maçlar K.G var ve 2.5 üst ve ekseriyetle mağlubiyetle bitiyor.

STSL : 10 Maç 3G 2B 5M A.G: 15 Y.G: 21 A: -6

Hatayspor 4-2 Galatasaray
Galatasaray 1-3 Kasımpaşa
Galatasaray 1-2 Trabzonspor
Alanyaspor 1-1 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Kayserispor
Göztepe 2-3 Galatasaray
Galatasaray 4-2 Ç. Rize
Konyaspor 2-0 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Gaziantep 3-1 Galatasaray

Barcelona 0-0 Galatasaray